2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044603 بازدید | 684400 پست
بچه ها من بی بی زدن خیلی زود دو تا رنگ شد .عکسش رو باید چجوری اینجا بزارم.روز ۱۲ انتقال هستم دو تا ج ...

جاااان جااااان مبارررررركه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
ادامه روند درمانی تورک آنا: خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخی ...

عااااااالی. ممنونم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من بی بی زدن خیلی زود دو تا رنگ شد .عکسش رو باید چجوری اینجا بزارم.روز ۱۲ انتقال هستم دو تا ج ...

مبارک باشه عزیزم..... 

به شادی و سلامتی بغل کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون. خوبی؟ فرشته های نازت، همسرت، خوبین همه؟ نه عزیزم یه ده روزی مونده هنوز.  خوشحال ش ...

فدات مامانی ناز به سلامتی انشالله.... 

شکر همه خوبیم..... 

انشالله زایمان خیلی راحتی داشته باشی و دردونتم اذیتت نکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیچ وقت ناامید نباش عزیزم. تو همین تاپیک بودن کسایی روز ۱۲ بی بی منفی بوده اما روز ۱۴ آزمایششون مثبت ...

من بتام هیچه این یعنی تمام حالم اصلا خوب نیست اخه من ک همه ی تلاشمو کردم چرانتونستم ازشون مراقبت کنم   

واي واقعا😂دائم الدستشويي هم شدم الحمدالله همش فكر ميكنم دارم پريود ميشم🤕🤕

والا منم همینم ، یکسره میرم ببینم چقدر لک اومد ، بعضی وقتی فکر میکنم یه عالمه اومده ، بعد میرم میبینم نه بابا خیلی کمه 🤕🤕

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
والا منم همینم ، یکسره میرم ببینم چقدر لک اومد ، بعضی وقتی فکر میکنم یه عالمه اومده ، بعد میرم میبین ...

خدايا خودت كمكمون كن تا ديوونه نشديم جوونيم هنوز😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 

مبااارکه. ان شاالله با یه بتای تپل

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم فدات.....  کمترین کاریه که میکنم کاش لایق بودم بیشتر در خدمت باشم.....  عزیزم من ر ...

مرررسی عزیزم که انقدر با حوصله توضیح دادی ، ممنونم ازت ، مال من از روز ۱۶ انتقالم لکه بینی شروع شد، که روز عید یکم تحرک داشتم صبحش خونریزی کردم اندازه یه بند انگشت ، البته ببخشید 😣 بعد دیگه الان استراحت مطلقم ،تازه شده لک که تقریبا کمه ... نمیدونم حالا کی قطع بشه 

هنوزم سونوگرافی نرفتم ، شنبه نوبت دارم 

احتمالا منم جفت ام پایین که ایتجوری لکه بینی دارم ، موندم سرکارمو چکار کنم 😓 اگه همکاری کنن دورکاری کنم ، اگه نه که باید استعفاء بدم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من بعد پانکچر رو یادم نمیاد ال دی دادن یا نه. ولی دو سه باری ک ال دی خوردم هر دو 4 روز بعد تموم شدن ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیز دلم❤️ نه آخه شنیدم پریود دوم بعد پانکچر با تاخیر هست میخواستم بدونم اگه دارم ال دی میخورم هم با تاخیر میشه یا نه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من بتام هیچه این یعنی تمام حالم اصلا خوب نیست اخه من ک همه ی تلاشمو کردم چرانتونستم ازشون مراقبت کنم ...

قربووون دلت برم. چرا خودتو مقصر میدونی اخه عزیزم. 

مساله اینه که همه چی دست ما نیس. منم سه تا جنین عالی داشتم ولی نموندن. تمام تلاشمم کردم ولی خب قطعا خیر هر پنج تامون (3 تا فسقل و من و باباشون) تو این بوده وگرنه مطمین باش میموندن. 

ان شاالله دفعه بعد فسقل های شمام میمونن پیش مامان باباشون  

نازنین جون رفتی بیمارستان ؟ چی شد ؟  @nazaniin۷۴    

رفتم درمانگاه فشارمو چک کردم ۱۰رو۷بود دیگه بیمارستان نرفتم معطلی زیاد داره اگه ببینم خوب نشدم میرم فعلا که درد داره ازمچ به پایین دستمو  ماساژ میدم ...مرسی عزیزم