2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044711 بازدید | 684404 پست
آنا جون شما جنینت چند روزه بود ؟  و ۶ هفته رو  از کی حساب کردی؟

دکتر من معمولا سی انتقال میگفت بریم برا سونوی قلب.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره گلم همین فکرروکردم گفتم شانس ماروباش بعدعمری صاحب 4تاجنین شدم اونم اینطور اخه سه باره انتقالم کن ...

انشالله همه چی به بهترین شکل انجام بگیره😍😊 خیلی خیلی منتظرم انتقال بدی و خبر مثبت شدنت رو بهمون بگی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرگسی جون منم روز ۹ اما قهوه ای بودن.برای تو مطمئنی صورتی بوده؟جنین چند روزه برات گذاشتن؟ترشحاتت چه ...

عزیزم ترشحم صورتی بود . انگار یه خون خیلی خیلی روشن . اینقدر نگران شدم که نگو

برام روز 19 سیکلم دوتا جنین بلاست گذاشتن

امروز 27 سیکلمه 😔

بنظرتون خطرناکه ؟ زنگ زدم مامای خودم تو مرکز آشنامون هست گفت نشونه خوبیه نگران نشو اما فکر کنم برای دلخوشیم گفت

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
رستمی چون دی اف ای ۳۶هست برام ای وی اف نمیکنه میگه فقط اهدایی  وگرنه تعداد ۸۰میلیون حرکت ۴۰ مو ...

وا چقد مسخره من بعضیا رو دیدم با دی اف آی بالا مثبت شدن. انشالله که طبیعی مامان میشی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اوابوست ویتامین هست بله بدون تجویز میشه گرفت. بیمه هزینش رو اصلا تقبل نمیکنه

اینوفولیک چطور؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزم نمیدونم الان جوابتون رو دادن یا نه ولی بچه های قدیمی زایمان کردن گفتن نمیزنن ولی باز برا اطمین ...

مرسی عزیزم که ج دادی انشالله خدا نی نی عزیزتو حفظ کنه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
آنا جون فریز بود جنینات اون باری که مثبت شدی یا فرش 

نه عزیزم..... 

فرش بود.... 

من کلا جنین فریز نداشتم غیر بار آخر که شکر خدا نیاز نشد به فریزام.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نه نمیزنن که آی وی اف کردین اما اگه صرفا میخوایین اصلا حرفی از آی وی اف زده نشه میتونین به سر ...

سلام گلم سال نوت مبارک مرسی که پاسخ دادین آنا جون. والا خود آدم روز زایمانش طوری هست که سرپرستار رو بتونه تو اون هاگیر واگیر پیدا کنه و بگه؟ یا مثلا هگه شیفتشون از شانس عوض شه چی میشه یا اگه یادشون بره سفارشمونو میخواسم تجربه دوستانی که زایمان کردنو بدونم ببینم اون روز براشون چه اتفاقاتی افتاده و اینکه حرفی زده شده یا نه. 

خیلی ازت ممنونم که تجربه خودتو بهم گفتی سپاس.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم ترشحم صورتی بود . انگار یه خون خیلی خیلی روشن . اینقدر نگران شدم که نگو برام روز 19 سیکلم دوت ...

منم مثل شما روز ۹ بود.ولی نگران نباش شاید جنین لانه گزینی کرده.والا من به چند نفر گفتم همینو میگن.انشاالله خیره

منم مثل شما روز ۹ بود.ولی نگران نباش شاید جنین لانه گزینی کرده.والا من به چند نفر گفتم همینو میگن.ان ...

شما چند روزه انتقال دادین ؟ کدوم مرکز ؟

من ابن سینا بودم

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
عزیزم من انتقال سومم که + شد ۴ روزه بودن جنینام.  بار اول ۳ روزه و دوم بلاست و ۵ روزه.....&nbs ...

خیلی ممنون از توصیحاتت آنا جون ❤❤❤

پس من که ۱۶ اسفند جنین بلاست انتقال دادم ، کی سونو برم برای صدای   قلب جنین خوبه ؟ 

و با این حساب من الان چند هفته میشم؟

سلام گلم سال نوت مبارک مرسی که پاسخ دادین آنا جون. والا خود آدم روز زایمانش طوری هست که سرپرستار رو ...

تورک آنا جون.اقداماتی که انجام دادی و اینکه چه مشکلی داشتین و همینطور کدوم مرکز رفتین رو تو کدوم صفحه پیدا میکنم؟آخه صفحات خیلی زیاده نمیشه همه رو خوند