2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
اره به معدم فشار اومده عزیزم اروز روز موعد پریودیمه دکتر روز ۲۰ برام انتقال داد درد پریودی میگیرم و ...

نزدیک پریودی کلا حالت پریودی میاد سراغت نگران نباش ، مهم اینه که اگه باردار باشی درد ها و حالت های پریودی داری ولی پریود نمیشی ، امیدت به خدا باشه 😍🥰 انشالله که مامان شدی 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. انشالله شمام به سلامتی و دل خوش زایمان کنی..... 

مررسی عزیزم برام دعا کن ، فعلا استراحت مطلق هستم و لکه بینی دارم ، قطع هم نمیشه 😑

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ما کلا محکوم به صبر کردن هستیم  باید به ماها اون دنیا لقب صابرین هم بدن 😂😂

واي واقعا😂دائم الدستشويي هم شدم الحمدالله همش فكر ميكنم دارم پريود ميشم🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 
همین که شما هستید و راهنمایی میکنید عالیه و خدا خیرتون بده ، چون خیلیا اینجا باردار میشن و بچه هاشون ...

عزیزم فدات..... 

کمترین کاریه که میکنم کاش لایق بودم بیشتر در خدمت باشم..... 

عزیزم من روز 11-12 یه دوره لک دیدم یه شياف اضافه شد بعد قطع شد.... 

بعد یه مدتم شياف اضافه شده رو دکتر قطع کرد..... 

سونوی قلبم رفتم همه چی اوکی بود اما چند روز بعد به خونریزی افتادم. یعنی لک بینی نبود خونریزی بود.... 

بلافاصله زنگ زدم بیمارستان با دکترم صحبت کردم. گفتن استراحت مطلق کنم و مطب یا بیمارستانم نرم و دو تا شیافم اضافه کردن. انوکسوپارینمم قطع کردن. استراحت مطلق بودم فقط برا دستشویی بلند میشدم.... 

بعدش به مروز خونریزی تبدیل به لک بینی شد و قطع شد.... 

مجدد آنوکسان رو چند روز که از قطع خونریزی و لک بینیگذشت شروع کردن اما بازم شروع شد لک بینی.... 

چند بار قطع و وصل شد آنوکسان که نهایتا چون دیدن هماتوم کوچیک نمیشه با وجود خونریزیهای و دفعها دیگه قطع کردن انوکسوپارینم رو..... 

غربالگری اول که رفتم هماتوم رفته بود دیگه..... 

آنوکسان مجدد شروع شد.... 

به استراحت نسبی ادامه دادم به خاطر پایین بودن جفت..... 

بعد غربال دوم جفتمم دیگه بالا رفته بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ازحرفت چقدر دلم اشوب شد وای خدای من یعنی هر روز که میگذره ممکنه کیفیتاشون خراب بشه؟ من 4تا دارم ...

عزیزم چرا آشوب 

اشتباه متوجه شدی

اتفاقا با خوندن این مطلب خودم کلی امیدوار شدم

چیزای خوب و امیدوار کننده ای گفته

حتما فکر کردی جنینای فریز هر روز کفیتشون تغییر میکنه، درسته؟

نه این طور نیست. این مطلب داره میگه کیفیت جنین داخل انکوباتور تغییر میکنه. یعنی وقتی در حال رشد و نمو هستن نه وقتی فریزن

ممکنه کیفیت یه جنین روز دوم سی باشه ولی روز سوم آ بشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم منظورم همون ویور بوده اما یه لحظه دیدم گفتی ریور فکر کردم من تا الان  اشتباه اسمش رو میخوند ...

اخه جفت ش هم توبازاره هم ریور هم ویور دوتا شم استفاده کردم ولی تنها ویور نشون میده شما روز چندم استفاده کردی مثبت شد؟

ما کلا محکوم به صبر کردن هستیم  باید به ماها اون دنیا لقب صابرین هم بدن 😂😂

اولین شرط مامان خوب بودن صبور بودنه..... 

شانس آوردیم که قبل مامان شدن صبرمون محک زده میشه و بچه هامون محک تست صبرمون نیستن..... 

انشالله قبل اومدنشون بیشتر برای مادر شدن آماده میشین و نتیجه شو میبینین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مررسی عزیزم برام دعا کن ، فعلا استراحت مطلق هستم و لکه بینی دارم ، قطع هم نمیشه 😑

نگران نباش منم تا غربالگری اول عملا این حالت رو داشتم.... 

میگذره..... 

عزیزم چرا آشوب  اشتباه متوجه شدی اتفاقا با خوندن این مطلب خودم کلی امیدوار شدم چیزای خوب و ا ...

اره گلم همین فکرروکردم گفتم شانس ماروباش بعدعمری صاحب 4تاجنین شدم اونم اینطور اخه سه باره انتقالم کنسل میشه دعاکن اینماه بشه انتقال بدم. اره گلم بد برداشت کردم خداکنه کیفیتاشون خوب بمونه 

آنا جون شما جنینت چند روزه بود ؟  و ۶ هفته رو  از کی حساب کردی؟

عزیزم من انتقال سومم که + شد ۴ روزه بودن جنینام. 

بار اول ۳ روزه و دوم بلاست و ۵ روزه..... 

اصلا به سن جنین توجه نکنین..... 

ملاک نیست مهم سالم بودن جنینه.... 

عزیزم والا من سن جنین رو اینطوری حساب میکردم که با سونوهامم مطابقت می‌کرد.... 

سن جنین موقع انتقال+ ۲ هفته+ مدت زمانی که از انتقال جنین گذشته.... 

بعضی دکترا کلا تایم انتقال رو بعلاوه دو هفته حساب میکنن.... 

بعضیا با تامین پریود.... 

خلاصه همه شون میتونن با چند روز بالا و پایین درست باشن....