2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
دكتر علت رشد نكردن فولي رو نگفت بهت عزيزم؟

نچ😔 قبلا داروها جواب داد و بچه دار شدم.

ولی بازم میخوام

شاید اینکه بچه دارم باعث شده جدی نگیرن!

خواب دیدم یکی بهم‌گقت داروهات رو قوی تر کن

ولی قوی تر از این داروها نیست که

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نچ😔 قبلا داروها جواب داد و بچه دار شدم. ولی بازم میخوام شاید اینکه بچه دارم باعث شده جدی نگیرن! ...

چه دارويي و چندتا امپول استفاده كردي؟ خداروشكر كه يه بچه داري عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
چه دارويي و چندتا امپول استفاده كردي؟ خداروشكر كه يه بچه داري عزيزم

۲۲ تا هاش ام جی ایرانی

و ۱۰ تا زیر جلدی اف اس اچ بود

ممنون عشقم. 

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
۲۲ تا هاش ام جی ایرانی و ۱۰ تا زیر جلدی اف اس اچ بود ممنون عشقم. 

بازم با دكترت مشورت كن و علتشو بپرس ببين پيشنهادش چي هستش انشالله بهترينا برات اتفاق بيفته دوستم❤️

خداياشكرت....❤️ 
بازم با دكترت مشورت كن و علتشو بپرس ببين پيشنهادش چي هستش انشالله بهترينا برات اتفاق بيفته دوستم❤️

ان شاالله برای شما هم بهترین چیزی که میخواین با حکمت و قسمت خدا مطابقت کنه و بزودی براتون رقم بخوره‌

@لی_لا1     @nazaniin۷۴     @bopo     بچه ها ببخشید نمیتونم جو ...

مبارکه‌شادن‌جونم

انشالله‌خداحافظ‌خودت‌و‌گل‌پسرت‌باشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم معده درد شدید گرفتم 😭 نمیدونم نشونه خوبیه یا نه

چرا اينقدر رو خودت زوم ميكني دختر؟ هرروز يه علائم جديد از خودت داري پيدا ميكني توروخدا اينجوري استرس به خودت نده فقط از خدا بخواه هرچي به صلاحته همون پيش بياد اگر با خودت اينكارو كني كه خدايي نكرده ديوونه ميشي.ريلكس باش تا انشالله بري ازمايش خيالت راحت بشه.

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم نه هیچی 

سلام مامان ماهک یه سوال دارم شما روزی که رفتید برای زایمان مشخص شد که آی وی افی هستین؟ مثلا بالای تختتون زده بودن؟ از چند نفر پرسیدم متاسفانه ج ندادن میخوام بدونم چجوریه اون روز زایمان همراه داشته باشه ادم جوریه که بفهمن آی وی افی هستیم یا نه مشخص نمیشه؟ میخوام بدونم حرفی یا موردی از آی وی افی بودن پرستار یا کسی میاد بزنه؟ ممنونم میشه ج بدید.

در اندک من تویی فراوان یارب..
چرا اينقدر رو خودت زوم ميكني دختر؟ هرروز يه علائم جديد از خودت داري پيدا ميكني توروخدا اينجوري استرس ...

عزیزم از درد دارم به خودم میپیچم از دیشب نخوابیدم از علایم رد شده دردش دیگه نمیتونم تحمل کنم 

چرا اينقدر رو خودت زوم ميكني دختر؟ هرروز يه علائم جديد از خودت داري پيدا ميكني توروخدا اينجوري استرس ...

اولش یکم معده و کمرم درد میکرد گفتم لابد از غذا چیزیه یدفعه شدید شد نمیتونم راست بشینم از درد شاید از بس قرص خوردم هیچوقت اینجور معده دردی نداشتم میترسم قرص معده بخورم