2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044712 بازدید | 684405 پست
فدااات عزیزم اره من با آمپول و شیاف شروع کردم ، الان دارم دوفاستون میخورم ، خیلی کم شده بود ولی دیرو ...

نگران نباش عزیزم دیگه شما مامان شدی خدا رو شکر😍😍😍

کی میری برای سونوی قلب جنین  ان شاءالله ؟

منم تیروئید دارم ولی دکترم هیچی نگفت 😐  دیگه بسپر به خدا ، انشالله که جای نگرانی نیست گلم 👍� ...

ااای وااای این چه حرفیه دختر

کم ناامید کن نی نی هارو  

ان شاالله سونو هم میری میای میگی سورومرو گنده ان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما تو سيكل انتقال بردنيزولون داشتيد؟

اره عزیزم داشتم .قلل از انتقال روزی یکی بعد از انتقال روزی نصفی و هنوزم دارم میخورم .البته من آز ایمنی نداده بودم دکترم خودش نوشت چون انتقال منفی داشتم قبلا 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
والله منم نمیدونم حکمت خدا تو چیه  یکی از آشناهای دورمون که ماها کمک مالی میکنیم بهش که زندگیش ...

الهی قربونت برم. نکن با خودت اینجوری تو ای وی اف طبیعیه این چیزا. ان شاالله که چیزی نیس.

در مورد عدل خدا و جای حق نشستنش هیییییییییچ وقت نباید با زندگی دیگران مقایسه کرد. چون رنج و شادی هر کس به تناسب خودش و شرایطش و سطح رشدی هست که خدا برای اون فرد در نظر گرفته . 

ان شاالله روز سونو هم به شادی میای خبر میدی و یه خدارو شکر و آخیش از ته دل میگی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مهلاااااااااااااااااا وااااای نمیدونی دیدم مثبت شدی چقدررررررررررر خوشحال شدم نصف شبی خوندم پیاما رو ...

خیلی ممنونم دوست مهربون و خوش قلبم ❤❤❤❤

واقعا لطف خدا  و دعای شما دوستای گلم  شامل حالم شد🌹🌹🌹

برات آرزوی سلامتی و شادی دارم 🌹🌹🌹

ان شاءالله سال جدید  بهترینها برات رقم بخوره دوست گلم  🌹🌹🌹❤❤❤😘😘😘

اره کم زیاد میشه منم روز 9 کم حسش میکردم یهو قطع شد روز 11 دوباره شروع شد و حساس تر

خدا از دهنت بشنوه ، چه میدونم والا 

با این لکه بینی که من دارم ، هرچیزی برام علامت بدیه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نگران نباش عزیزم دیگه شما مامان شدی خدا رو شکر😍😍😍 کی میری برای سونوی قلب جنین  ان شاءالله ؟

مرررسی عزیزم ، انشالله 🤲🤲🤲🤲 

برای ۷ فروردین باید برم سونوگرافی ولی هیچ کجا باز نیست ، حالا دارم میگردم ببینم کجا بازه 

الهی قربونت برم. نکن با خودت اینجوری تو ای وی اف طبیعیه این چیزا. ان شاالله که چیزی نیس. در مورد عد ...

مررسی عزیزم ❤ اره راست میگی بعضی وقت ها تو این راه انقدر بهمون فشار عصبی میاد که نمیفهمیم چی میگیم 😔😔😔 باید توبه کنم از حرفم 

ممنون بهم گفتی دوستم 🌹🌹

همین که خونریزی نداری جای شکر عزیزم ، خیالت راحت همه چیز خوبه😍😍  منم دیگه استراحت میکنم تا ب ...

عزیزم نگران نباش فقط استراحت کن و استرس نداشته باش 

زینبی جون  همینجا چندبین بار گفته که لکه بینی و ترشحات خونی طبیعیه فقط داروها رو مرتب استفاده کن و استراحت داشته باش عزیزم 😘😘😘

مرررسی عزیزم ، انشالله 🤲🤲🤲🤲  برای ۷ فروردین باید برم سونوگرافی ولی هیچ کجا باز نیست ، حالا ...

عزیزم بیمارستان آتیه برو ،  سونوگرافی و آزمایشگاهش بازه 

یک زنگ بزن هماهنگ کن 

سلام دوستای عزیزم من چند روزی نبودم با تاخیر سال نو همگی مبارک باشه انشالله که امسال هممون مامان بشیم انشالله هر کی هر چی میخواد خدا بهش بده و دلش شاد بشه. اونایی هم که آز دادن مثبت شد مبارکشون باشه انشالله یه سلامتی نی نیشون رو بغل کنن و ما منتظرا رو دعا کنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مررسی عزیزم ❤ اره راست میگی بعضی وقت ها تو این راه انقدر بهمون فشار عصبی میاد که نمیفهمیم چی میگیم � ...

وای قربووونت برم بخدا منظورم جسارت نبود چه حرفیه  

سلام دوستای نازنینم 🤩🤩🤩

انشاالله حال همگی خوب باشه 

سال نو مباااااارک🥰🥰 

انشاالله تو سال جدید همگی مامان بشین  و کسی غصه ای نداشته باشه و باردارا هم نی نی شون رو سالم بغل کنن 

انشاالله سال خوبی باشه واسه همگی 🌺😘🌺💋🐣🍓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشالله انشالله😢 اره استراحت كن جاهاي خصوصي يا دولتي كه سونو و راديولوژي اينا انجام ميدن هم ...

عزیزم‌ برای آزمایشگاه ، بیمارستان آتیه برو کلا بازه ، سونو گرافی هم داره

البته برای سونوگرافی هم  زینبی جون  چند صفحه قبل گفت خیابون طالقانی بیمارستان کودکان  سونوگرافی شبانه روزی داره