2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
نازی مهگلی من خیلی بهت فک کردم و غصتو خوردم. گفتم دیگه نمیای☹️ عشقم غصه نخوریا خدا بزرگه

سلام عزیزم سال نو مبارک عزیزم غصه که خیلی میخورم ولی چاره چیه بعد عید میخوام به امید خدا برای اهدایی اقدام کنم دیگه به یه جایی رسیدم که فقط میگم خدا بهم بچه بده فرقی نمیکنه چجوری خیلی خسته ام از همه چی 

با دکترت مشورت کنه دراین باره 

مشورت کردم عزیزم دکتر میگه تخمک اهدایی ولی خب همسرم مورفولوژی صفر دی اف بالا میترسم با تخمک اهدایی جنین تشکیل نشه و همه پول بره و دیگه واسه جنین اهدایی حالا حالا ها نتونم اقدام کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبارک باشه انشالله بارداری راحتی داشته باشی و سالم بیاد بغلت عزیزم شما مکمل هم استفاده کردید ک ...

ممنون از مهربونیت عزیزم ❤ من واقعا کار خاصی نکردم 

از قبل جنین داشتم یک ماه قبل انتقال رفتم و مطابق معمول آزمایش دادم و یکسری داروی های قبل انتقال دادند، مثل مدروکسی پروژسترون و استروژن که دقیق یادم نیست 

بعد انتقال هم که استرادیول۲  روزی ۴ عدد ، آمپول انوکساپارین ، آسپرین ، آمپول پروژسترون روزی یکی، شیاف فرتیژست هم روزی دوتا  و فولیک اسید ۵ ،  ابن سینا هم  بودم عزیزم 

ولی وقعا لطف خدا بود که مثبت شدم 🌹 البته هنوز مرحله اول هستم و تازه آزمایشم مثبت شده  تا خدا چی بخواد🌹🌹  

ان شاءالله به زودی شما هم  مامان میشی گلم و میای اینجا و ما رو خوشحال میکنی عزیزم😍😍😍

ممنون از مهربونیت عزیزم ❤ من واقعا کار خاصی نکردم  از قبل جنین داشتم یک ماه قبل انتقال رفتم و ...

ممنون عزیزم لطف کردی که جواب دادی 💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آره دیگه چیکا جون شما برنامه ی خودت رو داشته باش 

يعني من امپولمو ٨/٣٠ صبح ميزنم الان بايد ٩/٣٠ بزنم؟😩😩😩شوهرم ٩ ميره سر كار😢😢اگر هم ٨/٣٠ بزنم يك ساعت اختلاف داره ميترسم مشكلي پيش بياد موندم واقعا😞😞

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم سال نو مبارک عزیزم غصه که خیلی میخورم ولی چاره چیه بعد عید میخوام به امید خدا برای اهدایی ...

سال نو تو هم مبارک گلم. آفرین قوی باش عزیزم. حتما اینکارو بکن. انشالله بهترین نتیجه رو میگیری🥰❤️دلتو بسپر به خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مشورت کردم عزیزم دکتر میگه تخمک اهدایی ولی خب همسرم مورفولوژی صفر دی اف بالا میترسم با تخمک اهدایی ج ...

عزیزم منم فک میکنم جنین اهدایی خیلی مناسب تر باشه. اونجوری ریسک و هزینست با شرایط همسرت

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
يعني من امپولمو ٨/٣٠ صبح ميزنم الان بايد ٩/٣٠ بزنم؟😩😩😩شوهرم ٩ ميره سر كار😢😢اگر هم ٨/٣٠ بزنم يك ...

همین مون مونده بود فقط  منم همین مشکلو با ال دی  دارم الان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
يعني من امپولمو ٨/٣٠ صبح ميزنم الان بايد ٩/٣٠ بزنم؟😩😩😩شوهرم ٩ ميره سر كار😢😢اگر هم ٨/٣٠ بزنم يك ...

نه عزیزم به هیچی دست نزن خودش درست میشه 

فقط یکبار همه یکساعت زودتر  انجام میشن و دوباره تنظیم میشه 

یکساعت زودتر زدن آمپول و گذاشتن شیاف و...هم هیچ مشکلی نداره از فرداش دوباره تنظیم میشه 

عزیزم منم فک میکنم جنین اهدایی خیلی مناسب تر باشه. اونجوری ریسک و هزینست با شرایط همسرت

آره عزیزم نظر من همسرم جنین اهدایی حالا بعد عید میریم پیش ارولوژیست همسرم ببینم اون چی میگه باید اونم نامه بده برای اهدایی

نه عزیزم به هیچی دست نزن خودش درست میشه  فقط یکبار همه یکساعت زودتر  انجام میشن و دوباره ...

خب پس طبق همين ساعت جديد پيش ميرم. خدايي چه معني داره اخه هي ميبرن جلو هي عقب اخرش كه همون ميشه بازم😒😒

خداياشكرت....❤️ 
خب پس طبق همين ساعت جديد پيش ميرم. خدايي چه معني داره اخه هي ميبرن جلو هي عقب اخرش كه همون ميشه بازم ...

آره چیکاجون هر ساعتی  بوده،  همون ساعت ادامه  بده به قدیم و جدیدش کاری نداشته باش