2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مبارکت باشه عزیزم من سه تا جنین بلاست انتقال دادم ترشح داشتی؟نشونه چیزی داشتی؟

آلوچه جان بسته هات همه سه تایی ان؟ 

خودت خواستی سه تا انتقال بده ؟ 

من اول دو تا بسته دو تاییمو انتقال داد برام 

الان پو تا بسته سه تایی دارم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلوچه جان بسته هات همه سه تایی ان؟  خودت خواستی سه تا انتقال بده ؟  من اول دو تا بسته دو ...

سلام عزیزم نه بسته اولم گرید aبود سه تایی برام انتقال داد توام ترشح داشتی؟امروز روز ۴انتقالم ترشح زیاد بود نوک پاهام یخ عطسه هم میکنم نمیدونم داره چی میشه؟

هر چی هست.انشاالله که سالم باشه و بارداری راحتی داشته باشی.خیلی برات خوشحالم

مهلا جان منم تو این سینا پرونده دارم قرار بود پادمهر معلم کنه بعد انتقال من زیر بارش نرفتم .به همین خاطر اومدم لاله.آخه پادمهر منو ترسوند و میگفت عملت سخته

سلام عزیزم نه بسته اولم گرید aبود سه تایی برام انتقال داد توام ترشح داشتی؟امروز روز ۴انتقالم ترشح زی ...

عزیزم خودتون رو اینقدر درگیر علائم نکنین ، هیچ فایده ای نداره فقط به خودت استرس میدی عزیزم 

مهلا جان منم تو این سینا پرونده دارم قرار بود پادمهر معلم کنه بعد انتقال من زیر بارش نرفتم .به همین ...

عزیزم به خودت استرس وارد نکن 

ان شاءالله عزیزم از همینجا  که رفتی نتیجه میگیری و همین دفعه با خبرای خوب میای و خوشحالمون میکنی 😍😍

سلام عزیزم نه بسته اولم گرید aبود سه تایی برام انتقال داد توام ترشح داشتی؟امروز روز ۴انتقالم ترشح زی ...

عزیزم درکت میکنم 

منم هرسری خیلی به علائم توجه میکردم 

گرید جنینت عالیه ایشالا میگیره برات 

ترشح هم میتونه علایم بارداری باشه ایشالا خیره عزیزم 

راستش سه روز اول زیاد داشتم بعدش عادی

اینجا دیدم بچه ها عطسه میکردن مثبت شدن ایشالا داری مامان میشی عزیزم 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم به خودت استرس وارد نکن  ان شاءالله عزیزم از همینجا  که رفتی نتیجه میگیری و همین دفع ...

قربونت برم مهلا جان.انشاالله همینطور که خدا دل تورو اول سال خوشحال کرد دل همه مامانی منتظر هم خوشحال بشه

@چیکا1 ‍  ممنون از لطف و محبتت چیکاجون ❤❤❤  خدا رو شکر به لطف خدا و دعای شما دوستان گ ...

فداتشم عزيزدلم الهي بارداري خيلي خوبي داشته باشي مهربونم خيلي خوشحال شدم واقعا خداروشكر😍❤️❤️

خداياشكرت....❤️