2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
آخه برای من دور شکمش سه هفته عقب تره با استخوان رانش، فقط سرش طبق هفتش پیش رفته امروز به دکترم پیام ...

شادن جون نگران نباش . این بچه یه وزنی بگیره و تپلی بشه بعد به تمام این روزهات میخندی و حسرت میخوری که چرا انقدر استرس دادی بهش . بچه دختر عموی من وقتی به دنیا اومد دو کیلو بود الان ماشالا نمیتونی بغلش کنی انقدر تپل شده . اگه پزشکت صلاح دیده ختم بارداری رو بده بهش اعتماد کن بیاد بیرون راحت تر وزن میگیره . آمپول بتا هم که زدی پس ریه هاش کامل میشه تا ۷ روز بعد از تزریق فکر کنم 

سلام. من امروز با روز انتقالم حساب کنم میشه 12 روز،، بی بی نزدم چون حس خوبی ندارم بهش🥴 هییییچ علامت ...

عزیزم انشالله که مثبته گلم ، چرا گریه میکنی ؟

برای چیزی که اتفاق نیافتاده ؟ منم هیچ علامتی نداشتم عزیزم ، به نی نی حس خوب بده ، انرژی مثبت بده 🥰🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عززیز دلم به سلامتی 😍😍😍 مبارکه عزیزم  انشالله نی نی هات سالم بیان بغلت 😘😘

ممنون عزیزم ❤❤❤ ، توکل به خدا

شما هم ان شاءالله به سلامتی نی  نی های نازت رو بغل بگیری گلم😍😍

لکه بینیت کم شد عزیزم ؟  شما  به جای آمپول قرص شروع کردی درسته؟ 

کی ان شاءالله میری برای صدای قلب جنین ؟ 

به سلامتی باشه عزیزم😍 پس  ان شاءالله دیگه مامان شدی گلم😍   روز چندم انتقالته ؟

امروز روز نهم بود .از صبح تا ظهر لک قهوه ای دیدم.اولین بار بود بلاست برات میذاشتن برات؟

سلام عزيزم خيلي خيلي مبارک باشه، انشالله بارداري راحتي داشته باشي. روز چندي؟ بتات چند شد؟؟

ممنون ستاره جون ❤❤

ان شاءالله برای شما  عزیزم😍😍😍

روز پانزدهم انتقالم بود و عدد بتا شد ۳۵۰۰

امروز روز نهم بود .از صبح تا ظهر لک قهوه ای دیدم.اولین بار بود بلاست برات میذاشتن برات؟

نه عزیزم دفعه اول نبود که بلاست انتقال میدادم 

نگران نباش بعضیها لکه بینی دارند ، فقط با مرکزتون در تماس باش اگه لازم باشه شیافت رو بیشتر کنند 

نه عزیزم دفعه اول نبود که بلاست انتقال میدادم  نگران نباش بعضیها لکه بینی دارند ، فقط با مرکزت ...

ز زدم آمپولم رو دو تا کرد.دکتر شما تو این سینا کی بود؟آخه منم اونجا پرونده دارم.

سلام خوبی جون  من امروز رفتم آزمایش دادم  به لطف خدا مثبت شدم 😍😍😍

واااااي مهلاي مهربونم خييييييييلي خييييلي تبريك ميگم عزيزدلم جواب قلب مهربونتو گرفتي فداتشم😍😍😍😍😍ووووييييي خيييلي خوشحالم😍😍😍😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
ربطی به بتا نداره ، همینجا دوستان گفتند با بتای زیر ۱۰۰ دوقلو داشتند  و بتای بالای ۳۰۰۰ یک قلو ...

هر چی هست.انشاالله که سالم باشه و بارداری راحتی داشته باشی.خیلی برات خوشحالم

سلام دوستان ببخشید من الان 18 دوره هستم. ال دی مصرف می کنم. امروز دچار لک بینی شدم با دردای پریودی. بنظرتون از چی میتونه باشه. اخه تا حالا چند بار بخاطر میکرو ال  دی خوردم ولی اصلا لک بینی نداشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هر چی هست.انشاالله که سالم باشه و بارداری راحتی داشته باشی.خیلی برات خوشحالم

مهلا جان منم تو این سینا پرونده دارم قرار بود پادمهر معلم کنه بعد انتقال من زیر بارش نرفتم .به همین خاطر اومدم لاله.آخه پادمهر منو ترسوند و میگفت عملت سخته