2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
فداتبشم عزيزم خيلي برام دعا كن چه يدونه باشه چه دوتا فقط سالم باشه همين😞

چیزی تا چهاردهم نمونده استرس نداشته باش بادام درختی ومیوه به برای تشکیل قلب میگن خوبه حتما بخور مطمین باش اونا تودلت دارن رشدشونو میکنن 😍😍😍

چیزی تا چهاردهم نمونده استرس نداشته باش بادام درختی ومیوه به برای تشکیل قلب میگن خوبه حتما بخور مطمی ...

انشالله انشالله مامان مهربون انشالله بسلامتي ني ني گلتو بغل كني😍😍❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزيزم از پاسختون ، انشالله كه مثبت بشيد ، تا كي بايد بخوريز ؟ الان تو سيكل انتقال هستيد ؟  ...

خواهش ميكنم عزيزم، انشاالله همه منتظرا دلشون شاد بشه.

راستش من مشكل ايمني نداشتم، ولي چون دوبار منفي شدم وفكر كنم چون ايندفعه يك هفته بعد از انتقال تبخال زدم، دكترم اين قرص رو داد. نگفت تا كي بخورم ولي قراره بعد از تعطيلات زنگ بزنم مطب كه بگم قرص ال دي چندتا مونده كه بهم بگن كي برم مطب براي سونو. 

بله الان توي سيكل فريز هستم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنون نازنین جون از دلگرمیت😙 یعنی میشه جوجم صحیح و سالم بیاد بغلم؟😔 باور کن ساکش رو با گریه بستم ا ...

شادن جون ببخش اینجوری میگم اما خل شدی به جون خودم. گریه برای چی دختر خوب؟ بذار به دنیا بیاد، شش ماهش که بشه برای خودش رستمی شده. والا نی نی های ما هم ریزن. من خودم دنیا اومدنی زیر دو کیلو بودم. الانم شیطون رو لعنت کن برو به استقبال یه نی نی ناز و گوگولی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خواهش ميكنم عزيزم، انشاالله همه منتظرا دلشون شاد بشه. راستش من مشكل ايمني نداشتم، ولي چون دوبار منف ...

منم ميخام سرخود بخورم چون ٤٠ سالمه زمان براي سعي و خطا ندارم احتمالا تا روز هفتم بعد انتقال ميگه بخورين حالا ممنون با من share  كنيد تجويز هاتون را ، دكتونون كيه راستي؟