2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
حالا چیکار میشه کرد اعصابم خرد بود مجبور شدم یعنی هنوز امیدی هست؟

اره عزیزم اصلا تو ۵ روز هیچی نشون نمیده ، برو روز ۱۲ بزار ، اینجوری جز این که خودتو نا امید میکنی هیچ چیز دیگه ای نداره 

خیالت راحت اگه گرفته باشه الان نشون نمیده 🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای دختر خونابه که چیزی نیست مال من خون قرمز روشن مثل پریودی زیاد بود. مرسی عزیزم خدا نگهدار جوجه ها ...

ای بابا پس توام حسابی اذیت شدی 😔😔 

خیلی مواظب خودت باش عزیزم 

منم الان ۵ روز مراعات  کردم خیلی بهتر شدم ولی باید بیشتر مراعات کنم ، حالا خداروشکر همسرم همکاری میکنه 🥰 الانم داره کاری عید منو انجام میده 😅😅😅البته مثلا ، منم میگم عالیه 😉😉

دعا کن همه چیز به خیر بگذره 

انشالله خدا که یه زایمان راحت داشته باشی گلم 😇😇😇

غذای سقط آور چیه میشه بگی ببخشید اینقدر اذیتت کردم🤗

نه بابا اذیت چی ؟

مثل زعفرون ، دمنوش پونه ، نعنا و ... قهوه و نسکافه نخور ، خیلی گرنی جات نخور 

مثل دارچین و .... 

غذاهای نفاخ خیلی نخور یا سعی کن یه شب خیسشون خیس کنی و ....

ولی خیلی خودتو اذیت نکن ، سعی کن بیشتر به خوشحالیت فکر کنی و حال روحیت خوب باشه 

همه چیز درست میشه

نه عزيزم بلاست يعني ٥ روزه وقتي جنين سه روزه باشه دو روز طول ميكشه تا بلاست بشه

ببخشید من بلاست نفهمیدم یعنی چی من جنینم فریز کردم فرقش با بلاست چیه؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان  در چه حالید ؟  شادن جون رفتید سونو ؟  لی لا جان شما چطورید ؟ سونو داش ...

سلام به روی ماهت. خوبی عزیزم؟ نی نی خوبه؟ بوپو جون تکونای نی نی شما آرومه یا محکم؟ نازنین جون، شادن عزیز، فریبا خانومی، شمام اگه پستم رو دیدین ممنون میشم جواب بدین. نه عزیزم تاریخ سونوم هفت فروردینه. شما چی دیگه سونو نرفتی؟ من به بقیه دردام کمر درد هم اضافه شده. دیروزم یکی دوبار حس کردم خیلی کم در حد چند ثانیه کمردرد پریودی گرفتم. البته خیلی خفیف. حالا نگرانم راستش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چندم انتقالی ک بتا دادی؟

من روز ۱۳ آزمایش دادم ۹۸۵ بود 

البته جنین من بلاست بود که بیبی چک زودتر نشون داد برام 😇

الان روز ۱۹ انتقالم 

[QUOTE=181892847]ببین من پیام دادم ، گفت اگه خونریزی داری هنوز به جای آمپول ۱ دونه دوفاستون بخور و ش ...

نه گلم هیچ کدوم از اینارو استفاده نمیکنم ، از اولم بهم نداد . استرادیول هنوز میخورم 😊 روزی ۴ تا ،حالا برم قرص بگیرم ، انشالله تاثیرش بیشتر از پروژسترون باشه 😍

میدونم دوراهی سختیه عزیزم،هزینه ها واقعا بالاست ،آدم نمیتونه مرتب آزمون و خطا کنه ببینه چی درسته ،شر ...

مورفولوژی صفر دی اف ای 32 والا روز عمل گفتن تونستن ولی خب وقتی جنین تشکیل نشد جنین شناس گفت هم تخمک هم اسپرم بیکیفیت بوده 

۵روزه بودن عزیزم از دیروز که انتقال دادم وقتی میخوابم یه لرزی میکنم تکون میخورم رحمم چند بار حالت کش ...

ببین عزیزم هیچی چیز در ای وی اف نشونه خوب یا بد بودن اوضاع نیست ، خدایش اینو دارم دوستانه میگم ، چون من قبلا هم انتقال دادم هم چندبار ای یوآی کرد ، هر علامتی که تو بگی داشتم ولی منفی شدم ، پس به علامت ها توجه نکن ، هر اتفاق یا علامتی هم که داری بزار به حساب مصرف داروهات و عوارض اونا ، تا روز آزمایش هیچی مشخص نیست 

انشالله که خدا امسال حال دلتو خوب میکنه و مامان میشی گلم ، خیالت راحت ، اینارو میگم که 

الکی فقط استرس نگیری و مواظب خودت باش 

بسلامتی جنین منم بلاست هست بی بی روز چند انتقال نشون میده

روز ۱۰ انتقال عموما برای جنین بلاست نشون میده ولی اگه میتونی تحمل کن تا روز آزمایش 😊😊😊 

من خودم تحمل نکردم و بیبی چک زدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

خانما فک کنم من یادم رفته صبح استرادیول بخورم  صبح دوتا باید میخوردم ولی یادم نمیاد خوردم یا نه چکار کنم   

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیز دلم من هم مثل شما بارها انتقال دادم و منفی شدم حتی بیشتر از شما من بار هشتم مثبت شدم. اوایل غم ...

ماشالله به غیرتت خواهر👌🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰