2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044396 بازدید | 684384 پست
انشالله به سلامتي زايمان كنيد  كاش حداقل دو تا نگه مي داشتين دو قلو مي شدن

ممنون عزیزم

من کلی داستان داشتم با این چند قلویی پر از گریه و استرس و... بچه های تاپیک میدونن

اولش یکیشو ریداکت کردم که اونی که ریداکت کردم باعث التهاب و عفونت تو رحمم شد و کیسه آب یه قل دیگمو پاره کرد تو ۱۳ هفته و این آغاز گرفتاری و گریه ها و دکتر رفتنای هر روزه من بود،،تا ۲۰ هفته آبریزش داشتم اما حاضر نبودم ختم بارداری بدم با اینکه برام خیلییی خطرناک بود و همه دکترا بهم گفتن کورتاژ کن و ختم بارداری بده...

تو همون ۲۰ هفتگی رفتم تهران پیش دکتر رحیمی شعرباف خدا خیرش بده گفت قل دوم که کیسش پارست دیگه سالم نیست اونم برات ریداکت میکنم که بتونی قل سومی که سالمه رو نگه داری..

بازم خداروشکر،،الهی خدا این کوچولومو برام سلامت نگه داره

چقدر طولانی شدا،فقط گفتم اینارو که بدونید از رو شکم سیری دوتا بچه رو ریداکت نکردم و دلم خون شد براشون😥امیدوارم منو ببخشن بچه هام

تومرکز ناباروری فکر نکنم اصلا انجام بدن .چون به من با جنین شناس مرکز صحبت کردم گفتن یباردیگه انجام ب ...

مام هم انجام میده ولی با ای وی اف. حضرت مریم که من میرم هم انجام میده تو ساری. ولی اصفهان خیلی راحت و کم هزینه است. درصد موفقیتش هم بالاتره. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من بهشون اعتماد ندارم. اگه علم باشه که مرتبط با طب سوزنی که علم جهانی و اثبات شده است چطور فقط خ ...

حق داری چون با چشمات ندیدیش منم اگه ندیده بودمش اصلا قبولش نمیکردم فکرکنم شوهرمن با این همه حساسیت اون روقبول داشت واقعا نمیتونست به کسی یاد بده چون یاد دادنی نبود یه معجزه بود 

ببین اون موقع که ما اردکان بودیم دکترافلاطونیان ۴بارازمایش دی ان ای گرفت صدرصد درست بود

اینقدر دکترروقبول داشت سرش قسم میخورد اما بعدن بحث تهدید وسط اومد که همه پا پس کشیدن 

وگرنه من بدبخت که جواب نگرفتم که بخوام سنگش روبه سینه بزنم دست ازپا درازتر هم برگشتم با اونهمه هزینه ای که کردم ‌

ولی واقعا ادم درستی بود

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
تومرکز ناباروری فکر نکنم اصلا انجام بدن .چون به من با جنین شناس مرکز صحبت کردم گفتن یباردیگه انجام ب ...

نه همه جا میدن دوستا ی من تواصفهان به همشون گفتن اسپرم اهدایی اگه راضی نیستین جنین

حق داری چون با چشمات ندیدیش منم اگه ندیده بودمش اصلا قبولش نمیکردم فکرکنم شوهرمن با این همه حساسیت ا ...

بله حق با شماست ندیده نباید قضاوت کرد من بر اساس پرس و جوی خودم گفتم عزیزم

بله حق با شماست ندیده نباید قضاوت کرد من بر اساس پرس و جوی خودم گفتم عزیزم

حق داری منم قبل رفتن اصلا باورش نداشتم 

هرچند من بیچاره ازاونجا هم دست خالی برگشتم

حق داری منم قبل رفتن اصلا باورش نداشتم  هرچند من بیچاره ازاونجا هم دست خالی برگشتم

😔 ای خدا فقط ماها هستیم که همو میفهمیم. خدا بهت صبر بده

گريد چند بودن واريكسول ميگن تاثير نداره 

روی تعداد اسپرم و در نهایت روی تعداد جنین تاثیر داره.

مستقیم روی جنسیت نه.

ولی وقتی تعداد جنین ها کم بشه ، قاعدتا ممکنه جنسیت مورد نظرم کم بشه

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خوب تا شوهرت اسپرم داشت سریع ای وی اف میکردی که نیازبه بیوپسی نشه

اخه نشد که دکترگفت سه ماه تا اسپرم بالغ شه تا نوبت به فریز اسپرم مارسید مطب بسته شد

اخه میگم که همینش بعد بود اسپرم تا وقتی سوزن میزد بود