2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044341 بازدید | 684378 پست

بچه ها من یه سوال دارم 

من امروز ۱۰ انتقال هستم چند روز تنگی نفس پیدا کردم و به شدت بدنم گرمه جوری که شب کولر میزنم و امروز وقتی نفس میکشم قفسه سینه تیر میکشه کسی میدونه چرا؟؟

از طرف کرونا مطمئنا منفیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای بارپنجم منفی شدم  البته به جهنم که منفی شد خدا خیلی وقته من روازبین بنده هاش خط زده

الهی قربووونت برم. میفهمم بخدا خیلی سخته. ولی تو رو خدا اینجوری نگو. بخدا خدا هزارااااااااااااااان برابر مهربون تر از مادره. مطمین باش خیری هس که نشده ان شاالله بزودی زود بصورت طبیعی مامان بشی و سورپرایز بشی. ان شاالله.

الهیییییییییییییییی بحق اون لحظه ای که علمدار حسین ع تیر خورد به مشکش و نا امید شد از رسوندن آب به بچه های عطشان، خودش با دست علمدارش قلب همه ی ناامیدا رو پر امید و خوشی روز افزون کنه. الهی بحق امشب که شب ولادتشه بزودی زوووود ان شاالله 1400 همه مون مامان بشیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم متاسفم. یعنی قبلا هم این طور شده که بتا افت کنه؟ آزمایشات ایمنی انعقادی رو دادی؟

اره دلارام جان قبلا سه بار طبیعی حامله میشم همینجوری ازمایشم مثبت بعد از دو روز افت بتا و بعد پریود

بنظرم به شما امپولhcgزدن و خودتون نمیدونستین واسه همینم بی بی چکاتون مثبت میشد

عزیزم من جنین فریز داشتم امپول هم پروژسترون و انوکسی پارین میزدم، امپول دیگه ای هم نزدم، امپول hgc زمانی میزنن که میخان تخکمک کشی کنن من یسال پیش تخکمک کشی شدم

نه دیگه نمیشه اگه میشد دیگه تواین پنج بارمیشد همه ی جونم درد میکنه  نمیدونم خدابه کدوم گناه مج ...

عزیزززم. همیشه نرسیدن به خواسته ای دلیلش گناه نیس. باور کن خدا خیییییییلی مهربونه. نه خسیسه، نه ناتوانه، نه اگه بده کم میشه از گنجینه اش، نه از رنج مون بی خبره و نه لذت میبره ازش.

قطعاااا قطعاااا هر مورد برا هر کدوممون چه مثبت چه منفی چه توام با انتظار زیاد چه کم همشون خیر و رحمتی توش هس. این روزای غم و تلخ هم میگذره باور کن. میرسه بزودی روزی که از ته دل بخندی و خدارو بابتش شکر کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دلیل منفی شدنت دکتر گفت چی بوده؟

نه گف وضعیت رحمت که عالی بود. گفتم پس علتش چیه؟ گف باید جواب آزمایشا بیاد ببینیم. سه تا ازمایش ایمنی و انعقادی و ژنتیک مولکولی نوشته. توکل به خدا ببینیم چی میشه

الهی قربووونت برم. میفهمم بخدا خیلی سخته. ولی تو رو خدا اینجوری نگو. بخدا خدا هزارااااااااااااااان ب ...

مرسی عزیزم 

ولی واقعا سخته به اخرخط رسیدم نه انگیزه ای دارم نه هدفی اینهمه انتقال جنین دادم اخرش هیچی به هیچی چقدردارو

ممنون که بهم دلداری میدین اخه من حتی خواهرندارم باهاش دردودل کنم😔😔😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزیزززم. همیشه نرسیدن به خواسته ای دلیلش گناه نیس. باور کن خدا خیییییییلی مهربونه. نه خسیسه، نه ناتو ...

چه میدونم والا چندساله که روزای خوب به ماحرومه 

انشالله خودت نتیجه بگیری عزیزم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍