2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044332 بازدید | 684378 پست
عزیزم به نظر نمیاد مشکل خاصی باشه  من اطلاع دقیقی ندارم 🙈 ولی از دکترت بپرس

خیلی ممنونم. شرمنده وقتتو گرفتم. نمیدونم همینو ببرم مرکز یا یه باره منتظر بمونم جواب cd مارکر ها هم اخر فروردین بیاد با هم ببرم. بنظرتون نیازه الان؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم منم مثل خودت دو تا جنین گفتن ناقصه با اینکه هر دو سالمیم ولی رویش کرج بودم به نظرم وارد نبو ...

عزیزم انشالله که این سری کلی جنین پسر داشته باشی و موفق بشی ممنون که جواب دادی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه دیگه گلی ریاضی نیست که بگی اگر اسپرم خوب بوده حتما تخمک خراب بوده ببین گاهی ظاهر هر دو عالیه ولی ...

تحرك همسرم ٤٠ بود مورفو بالاي ٤ تعداد٥٠ ميليون همه گفتن نرمال خودم هم گفت  همه چيت خوبه براي تعيين جنسيت بعني گفت طبيعي باردار ميشين منم كفتم دختر دارم ميخرام پسر هم داشته باشم گفت  شرايططون براي تعيين جنسيت ايده ال حرفاش رو هنوز دارم ضبط كردم به خدا ، الان ميكه كيفيت تخمك پايين بوده ميكم خانوم دكتر. كاش روز اول ميگفتين به كيفيت ربط داره  هيچ دارويي براي من ننوشت فقط براي همسرم اسپريژن نوشت سونوشون داپلر 

بله عزیزم طبیعی حامله شده بودم،اونموقع نمیدونستم که مشکل انسداد لوله دارم.آخه مال من یک ماه بعدش دید ...

الان بارداری؟

در سونوی واژینال دو روز پیش چیزی داخل رحم دیده نشد. ضخامت اندومتر هم ۴/۵بود. 

سه تومن برایه من یه ملیون بود چه قدر اختلاف

فردا برم با هاشون صحبت كنم ببين  تعرفه هارو در عرض ٤ روز زياد كردن من ١٧ ام سونودادمًرفتم بركه بگيرم تعيين جنسيت ٩ ميليون نوشته بود روز پانكچر كفتن١١ ميليون شوكه شدم گفتم ٤ روز پيش كفتين ٩ تومن كفتن تعرفه زياد شد در كل خيلي اشتباه كردم فقط خدا كنه مثبت بشم براي همسرم ناراحتم خيلي اين همه هزينه كرده خدا  خودش كمكم كنه امشب اونو دخترم هر كاري كردن گريه نكنم 

تحرك همسرم ٤٠ بود مورفو بالاي ٤ تعداد٥٠ ميليون همه گفتن نرمال خودم هم گفت  همه چيت خوبه براي تع ...

گلم سلام . ببین کیفیت تخمک از رو سونو مشخص نمیشه که بنده خدا دکتر رحم و ذخیرتو از سونو دیده و چون خوب بوده گفته همه چی خوبه دروغ نگفتن که بعدم توی آی وی اف همه چی ریسکی هست مثلا یه بدن میبینی با وجود سالم بودن ولی به داروهای آی وی اف خوب پاسخ نمیده یکی دیگه خوب پاسخ میده اینا دیگه دست دکتر نی غیب نمیتونه بگه که خداروشکر بدنت آمادگی داشته و گفته اوکی هستی ببین مثلا خود من با آمپول النوا که بچه ها اینجا تعریفش میکنن سه تا تخمک فقط داشتم و یدونه جنین شد که با دکتر عارفی بودم اونموقع و منفی بعدش رفتم مام و با آمپول سینال که اکثرا اینجا ناراضی بودن هفده تا تخمک و چهارده تا جنین داشتم پس ببین هر بدنی با یه دارویی اوکی تره نمیشه خودتو مقایسه کنی بعدم مام کلا به کسی تقویتی نمینویسه چون میگه انتظار معجزه ای نی با اون قرصا در واقع روالشون اینه نه فقط به شما به هیچکس نمینویسن و نظرشون اینه با آمپولهای خود آی وی اف اوکیه و نیاز نی به قرصا. 

درکل ببخشید طولانی شد گلم دیدم چندجا هی از دکترت شاکی هستی خواستم بگم درست نیست اینجوری بگید میفهمم عصبی و ناراحتی ولی واقعا این حرف دکترتون اشتباه نبوده و بقول دکترا ما ظاهر فولیکول و تخمک رو میبینیم از باطنش خبر نداریم. انشالله گلم به مرادت برسی خدا گل دخترتم براتون حفظ کنه . 

در اندک من تویی فراوان یارب..
گلم سلام . ببین کیفیت تخمک از رو سونو مشخص نمیشه که بنده خدا دکتر رحم و ذخیرتو از سونو دیده و چون خو ...

ميتونست روز اول اينقد منو اميدوار به تعيين جنسيت با اي وي اف نكنه به خدا صداي ضبط شده اش رو دارم تعيين جنسيت مقوله اس جداست بايد تعداد تخمك وكيفييت همه چي خوب باشه چون هميشه دخترها بيشتر از پسر ها هستن  ام فقط گفتن ذخيره براي تعيين جنسين مهمه كه بالاست واسپرم  كه اونم خوبه اون روز چرا در مورد كيفيت صحبت نكرد اكه ١ درصد منم وارد شك و ترديدمينداخت اصلا نميكردم چون دقيق كفتن ذخيره ات بالاست   اسپرم خوبه جنين بيشتر تشكليل ميشه كه به نفعتونه