2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
عزیزم تقویتی تاثیر آنچنانی نداره مثلا من که فرتیل اید و کیوتن خوردم چی شد هیچی جنین برام تشکیل نشد چ ...

روز پانكجر ٢٠ تخمك داشتم روز اول اسمب از كيفيت نبرد فقط كفت ذخيره ات خوبه ازمايش اسپرم خوب وارد سيكل ميشيم نيايد ميكفت كيفيت مهمه كه دارو ميخوردم كفت همه جيزت خوبه من كفتم حداقل ١٥ جنين دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز پانكجر ٢٠ تخمك داشتم روز اول اسمب از كيفيت نبرد فقط كفت ذخيره ات خوبه ازمايش اسپرم خوب وارد سيكل ...

خوب درست گفته شرایط خوب بوده که نه تا جنین تشکیل شده و از نه تا یه پسر داشتی این دیگه به نظرم تقصیر دکتر نمیتونه باشه شانست این بوده در ضمن کیفیت تخمک تا روز پانکچر مشخص نمیشه 

دكترم جواب داده كه كيفت تخمك حتما پايين بوده وذاتي وربطيبه مكمل نداره 

عزیزم اونم از سره خودش باز کرده من واقعا این بار جواب دهیم بهتر بود دیگه شانس خودم بوده از ۹ تا یک پسر بوده دکتر کرجم میگفت شاید انجام بدی بازم اصلا جنین سالم نداشته باشی و اصلا حرفی از کیفیت نزد ولی اینجا کلا کلیک کرد رو کیفیت تخمکم وگفت باید هم وزن کم کنی تاثیر داره هم تقویتی بخوری ولی واقعا بدن تا بدنم فرق میکنه مطمین باش بدنی که ۲۰ تا تخمک میده اونقدر توانایی نداره که تخمکو تقویت کنه حالا خودتم با من مقایسه نکن شاید دکترت بهتر میدونه چون من زخیرمم ۶.۹شاید به اونم ربط داشته باشه ولی این بار اگه خواستی انجام بدی تقویتی بخور شاید جنین بیشتر بشه برات

سلام زيني من تعيين جنسيت بودم روز اول دكتر كفت همه چيت خوبه ازمايش همسرم هم خوبه روز پانكچر ٢٠ تخمك ...

سلام عزیزم، بله درسته واقعا به داروی تقویتی نیست

در درجه بعدی هم به نوع سیکل و داروها ربط داره 

اما یه سوال اساسی، از کجا گفت کیفیت تخمک کم بوده؟ از روی پرونده جنین شناسی؟ 

عزیزم تقویتی تاثیر آنچنانی نداره مثلا من که فرتیل اید و کیوتن خوردم چی شد هیچی جنین برام تشکیل نشد چ ...

١٧ فوليكول داشتم روز سونو ،٢٠ تخمك ازم گرفتن  الان تو برگه ديدم تا ٨ جنين تعيين جنسيت ميكنن يعني ٨ تا تشكيل شده من فكر كردم ميگن يه پسر و٨ تا تعيين جنسيت كرديم فك كردم ٩ جنين الان متوجه شدم ٨ جنين برام تشكيل سده كه تعيين جنسيت كردن يكيش پسر بوده بقيه دختر

سلام خواهریا من 6 ساله منتظرم یه انتقال منفی هم داشتم این برج رفتم عکس رنگی انداختم بعدش نزدیکی داشت ...

عزیزم خیلیا با عکس رنگی باردار میشن . انشالله که توام بارداری

خدای من خدای معجزه هاست . 
١٧ فوليكول داشتم روز سونو ،٢٠ تخمك ازم گرفتن  الان تو برگه ديدم تا ٨ جنين تعيين جنسيت ميكنن يعن ...

در مورد کیفیت جنین پسر چیزی نگفتن گریدش چنده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷