2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044572 بازدید | 684399 پست
پنجشنبه بايد ازمايش بدي به اميد خدا؟

اره 😐

محض سر گرمی میرم‌یه ازمایش میدم میام😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتن سه روز قبل پانكچر بايد مرد تخليه بشه  احتمال داره yها از بين رفتن اخه  واسه اقدا ...

نه عزیزم فکر نکنم.چرا با این فکر ها خودتو اذیت میکنی؟ ان شاالله که بار اول مثبت میشی.چرا داری به خودت انرژی منفی میدی.

التن رفتم پیامتو یبار دیگه خوندم. ۲۰ تا تخمک داشتی که ۱۳ تاش بالع بودن خب اینم طبیعیه. منم ۱۶ تخمک ازم گرفتن ۱۱ تاش بالغ بودن. از این ۱۳ تا تخمک بالغ ۹ تا جنین بلاست تشکیل شده درسته؟ خب بنظرم اینم طبیعیه احتمالا همشون جنین شدن اما تا بلاست بشن چند تاشون دووم نیاوردن چون هر کاری کنی تو محیط آزمایشگاه بودن و طبیعیه که بعضی جنین ها تا مرحله بلاست دووم نیارن حتی اگه همه چی اوکی باشه. ولی باز میتونی بری مرکز و با دکترت یا جنین شناس اونجا صحبت کنی برات توصیح میده چطور از ۱۳ تخمک بالغ ۹ تا جنین برات تشکیل شده.

نگران نباش من دوستم تعیین جنسیت بود بار اول ۳ تا جنین پسر داشت که سه تاشو انتقال داد دوتاش براش گرفت. ان شاالله شما هم بار اول باردار میشی.فقط این فکرای منفی رو از خودت دور کن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
گفتن سه روز قبل پانكچر بايد مرد تخليه بشه  احتمال داره yها از بين رفتن اخه  واسه اقدا ...

معمولا همينجوري هست، تعداد جنين ها از تخمک ها کمتره.

سال به سال مردا ضعيفتر ميشن، y ها کمتر ميشه.

کدوم مرکز هستين شما؟

به سلامتی باشه عزیزم❤  شما که دیگه مثبت شدی و آزمایشت هم که خوب بوده  😍😍 دیگه اینم برا ...

فداتشم عزيزدلم برام دعا كن همه چيز خوب پيش بره و فردا بتونم ساكشو ببينم😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
اره فعلا استراحت كن اينقدر بازيگوشي نكن دخترجان ماها اينقدر سختي كشيديم ديگه اين چيزارو هم بايد تحمل ...

وااای اره به خدا راست میگی 😍😍😍😍 

منم این امپولارو میزنم و درد میکشم ولی به روی خودم نمیارم ، شوهر منم حرف شوهر تورو میزنه 

دیگه از آمپول زدن خسته شده به جای من 🤭🤭🤭🤭 فعلا که استراحتیم تا ببینیم خدا چی میخواد برامون ، انشالله خدا نی نی هامونو برامون نگه داره دوستم 🙏🙏🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

دوستای گلم نمیدونم چرا قرص ال دی میخورم بدنم لمس میشه. بی انرژی میشم. بهمون گفتن چون حالت هایپری داشتین قرص ال دی بخورین از روز دوم پریود ولی لمس و بی حال میشم☹️ تمام کارهای خونه مونده دم عیدی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه عزیزمن نداشتم ولی بودن کسایی که داشتن کمردرد رو و مثبت شدن . سوالت رو ببینن حتما جواب میدن عزیزم

ممنون عزیزم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج