2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044602 بازدید | 684400 پست
سلام‌‌مامان خوشگل چطوری خوبی دورت بگردم‌شکرخدا عزیزدلم تو چطوری نی نی چطوره..برام دعاکن منم زودی بیا ...

انشالله خیلی زودتر از چیزی که انتظار داری مامان بشی عزیز دلم. خوبم شکر. تو چه مرحله ای هستی آرام جونم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم برای من که عالی بود، مثل سیب چجوری میخوری؟ پوستشو بگیر اگه اذیتت میکنه کامل بخوریش آبشو بگ ...

مرسی شادن جون. حتما امتحان میکنم. چون خیلی اذیتم خیلی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خیلی زودتر از چیزی که انتظار داری مامان بشی عزیز دلم. خوبم شکر. تو چه مرحله ای هستی آرام جون ...

ممنونم گلم عزیزم...من‌۲۹‌شهریور اولین انتقالم‌منفی شد..سال جدید ان شاالله میرم‌برای انتقال دومم..ولی باید قبلش ازمایشهای ایمنی انعقادی بدم یکماه قبل انتقالم هیسترو وخراش به امیدخدا

..ان شاالله معجزه خدا شامل حالم بشه تا قبل انتقالم بارداربشم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
دکتر برای من و همسرم آزمایش کاریوتایپ نوشته. نگرانم😞

بهاره جان این ازمایش برای چیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا بچه ها مبگفتن خیلی موثره منم بهش عمل کردم...منو بعد دودقیقه گفتن خودتو بکش رو تخت ریکاوری...من ...

چه جالب. نه من سرمو بلند کردم  . نمیدونستم. چون نمیدیدم کجا دارم میکشم خودمو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه جالب. نه من سرمو بلند کردم   . نمیدونستم. چون نمیدیدم کجا دارم میکشم خودمو

منم سرمو بلند کردم. فکر نکنم تو مثبت شدن‌تاثیری داشته باشه. ولی بازم برا راحتی خیال خودت و احتیاط دفعه بعد رعایت کن 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ینی سرو بلند کردن تاثیر داره؟ برا منو پنج دقیقه هم نشده بود گفتن خودمو بکشم رو تخت ریکاوری که ببرنم ...

برا ما بعد انتقال سریع گفتن بلند شو برو بیرون 

رفتم بیرون خواستم رو تخت دراز بکشم نزاشتن بعد نیم ساعت تا 1 ساعت الکی چرخوندنمون بعدش رفتیم رو تخت دراز کشیدیم نیم ساعت

مرکز مام 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
سلام خانم ها لطفا جواب بدین پریود شماهم دومین باردبعد پانکچر تاخیر داشت ؟بار اول بعد پانکچر  سر ...

پریودی دوم پانکچر معمولا با تاخیر عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم سرمو بلند کردم. فکر نکنم تو مثبت شدن‌تاثیری داشته باشه. ولی بازم برا راحتی خیال خودت و احتیاط دف ...

عزیزم میشه لطفا جواب سوالمو بدی ؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
برا ما بعد انتقال سریع گفتن بلند شو برو بیرون  رفتم بیرون خواستم رو تخت دراز بکشم نزاشتن بعد ن ...

منم دقیقا مثل تو بودم تومام اصلا نذاشتن بخوابم چقدرم چرخوندنمون

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر ...

خدارو شکر عزیزم از صمیم قلب خوشحال شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️