2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خوبین دلم براتون تنگ شده بود من امروزم بی بی چک زدم منفی شد این چندروز خیلی گریه کردم ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن ، ان شاءالله به زودی مامان میشی گلم🌹🌹🌹 

دیگه هممون تو این راه خسته و دلشکسته میشیم ولی چاره ای جز صبر و توکل نیست عزیزم 

ان شاءالله به زودی دلت شاد بشه عزیزم🌺🌺🌺 

من طبیعی حامله میشم عزیزم اما حاملگیم پوچه این بارداریم هم اسـپرهای خوب شستشو دادن فولیکولام 20تا 22 ...

حتما آزمایش های تکمیلی رو انجام بده گلم، شدیدا مشکوک هستی به داشتن مشکل ایمنی و انعقادی 

خب درست گفته لازم نیست نه گلم خدا رو شکر نرفت  آره بابا دوام میاری 😍😍😍

ممنون زینبی جون برام دعا کنید تو این مدت خدا هوامو همه جوره داشته که به اینجا رسیدم و مطمئنم از این به بعد هم داره اما بازم نمیتونم جلو نگرانی مو بگیرم

بنظرت قرصها تاثیر دارن؟ روی رشد فولیکول یا کیفیت

والا خیلیا گفتن تاثیر داشته.من خودم قبلا کیوتن خالی خورده بودم خیلی سایزشون رو خوب کرده بود چون ماه قبلش که نخورده بودم کوچیکتر بودن حتما تاثیر داره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها خوبین دلم براتون تنگ شده بود من امروزم بی بی چک زدم منفی شد این چندروز خیلی گریه کردم ...

عزیزم ناراحت شدم انشالله که زود زود مامان میشی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤