2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044523 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه چیزی نیست قطع میشه . من تا یک هفته داشتم ۵ هفته و ۴ روزم بود که شروع شد دکترم گفت برو سونو ببین ...

دقیقا منم ۵ هفته و ۴ روزام شروع شده 

مرررسی عزززیزم که انقدر انرژی دادی گلم 🌹🌹🌹 انشالله خدا نی نی نازتو برات نگهداره 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

اتفاقا دکترم خیلی تاکید داشت زود نرم سونوگرافی ، حتی سونو واژینالم انجام نداد گفت صبور باش . بهش ۲بار پیامم دادم از صبح میگه آروم باش درست میشه ، الان یکم بهتر شده لک بینیم ، یکم آرامشم بیشتر شده ❤❤ قول میدم آرامش خودمو حفظ کنم و الکی اعصاب خودمو نریزم بهم 💜

به خدا اینو از دعای خیر شما ها میدونم 🙏🙏🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اره حتما دلیلش همونه منم آلرژی دارم به فلفل سیاه خیلی وقته مصرف نمیکنم جایی هم میری مراقب باش گلم

فقط خونه مامانم میرم و میام ، اونم بهش گفتم فلفل نزنه تو غذاهاش . الان بهتر شدم انگار ... 🤭 

خدا کنه کامل قطع بشه ، مرسی دوستم 

فکر کنم باهم زایمان کنیم انشالله ❤

خب زود بوده عزیزم .منم بعد از مثبت شدنم رفتم پیش دکتر اول گفت بخواب تا سونوت کنم بعد حساب کرد دید تا ...

ااای جووون دلم خدا نگهدار نی نیت باشه عزیزم . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 مرسی بابت راهنمایت واقعا ممنونم بابت دلگرمی 💜 بله گفته وسط عید برم سونو شکمی ، انشالله که همه چیز به خیر بگذره 

برات یه حمد میخونم انشالله که خدا نینیت رو حفظ کنه خواهری جونم ....خودت هم سوره حجراتو ذاریات ...

مررسی عشقم 😍😍 واقعا ممنوم 

انشالله خدا حاجت روات کنه ، چشم میخونم ❤🌹💜

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید من امروز از صبح حس میکردم شکمم خیلی منقبض میشه دیگه بعدازظهری رفتم زایشگاه و ان اس تی گرفتن مشخص شد انقباض دارم ولی درد به اون صورت نداشتم خیلی خفیف دیگه دکترم گفت باید سرکلاژتو باز کنم و برام بازش کرد و یک سانت دهانه رحمم باز شده بهم قرص ایزوپرین و هیوسین داد من هنوز ۳۵هفته و۳روزم خیلی استرس دارم دوست دارم لاقل ۳۶هفته رو رد کنم حالا اگه خدایی نکرده منو درد گرف مشکلی که‌واسه بچه پیش نمیاد دکترم حین کشیدنش گفت لگنت خوبه و میتونی طبیعی زایمان کنی .به یکم راهنمایی و دلداری نیاز دارم