2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044527 بازدید | 684391 پست
خب خداروشکر عزیزم 😍😍 خوبه فهمیدی علتش چیه 🙂 من نمیدونم ولی بدنم به فلفل سیاه واکنش نشون میده جوری ...

برات یه حمد میخونم انشالله که خدا نینیت رو حفظ کنه خواهری جونم ....خودت هم سوره حجراتو ذاریات  رو زیاد بخون ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چرا دکترا خودشون همه فاکتورها رو چک نمیکنن ک این اتفاقا نیفته! بیمار باید خودش تخصص داشته باشه ک مدا ...

نمیدونم واقعا انگار کن علم غیب داشتم دکترم میگه بارداری پوچ شانسیه 😭😭😭😭درصورتی ک الان میگن مشکل ایمنی باعث پس زدن جنینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه باز کردی شاید به قیمت الان ازت نخرن انشالله که بفروشیش چون واقعا پول کمی نیست که اینقد هزینه کرد ...

من روزی دوتا میخوردم هر12ساعت یکبار.به یک دوستمون دادم ازهمینجاانشالله باپست برسه دستش. الان بیشترفرتیل ایدم مانده. 

حتمابخوریدهمشون روخیلی خوبه, حتیd3 ردکیوتن و... 

اره دوستم بخوایدمیتونم براتون بفرستم. البته امروز120تاش روفرستادم.بایدفردابرم پیگیریش بخوایدمیدم واس ...

برای کسی فرستادید؟ فریتل اید و قرص دها رو میخام قیمت این دوتا باهم چقدره؟

عزیزم الان همه جه داره من کرج دارو خونه ی دکتر فلطمی ودو سه تا دارو خونه ی دیگه سر زدم داشتن اون چند ...

پروانه جون اوبووست رو به نظرت روزی چندتا بخورم یک ماه مونده تا شروع سیکلم روش نوشتی ۴ تا روزانه از همون ابن سینا خریدم گفتم روزی چهارتا بخورم اشکال نداره گفت نه ولی یادم رفت بپرسم کی و چه ساعتی یادمه گفتی خریدی میشه کمکم کنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
برای کسی فرستادید؟ فریتل اید و قرص دها رو میخام قیمت این دوتا باهم چقدره؟

اره عزیزم براشون ازهمینجافرستادم امروز خواستن, اماانگاری کدپستیشان اشتباه شده فردا میرم پیگیری درست کنه. 

میخوای درخواست بده حرف بزنیم. والله dhea رو دونه ای13گرفتم خودم.  فرتیل ایدهم بسته اش850گرفته بودم برج9

تحمل کن عزیزم فدای سر نینی اخه یادمه گفته بودی از قبل هم مشکل معده درد داشتی ...اخراشه دیگه ایشالا ب ...

آره نازنین جون. فدای سر نی نی. قبلا هم مشکل معده داشتم، ایشالا که این روزها هم بخیر برای باردارها و انتقالی های عزیز بگذره. فقط به این امید میام سایت، که ببینم دوستامون مثبت شدن و کلی حالم خوب شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مگه فرتیل برای اقایون نیس؟

این که من میگم فرتیل سی ام هست که برای قبل انتقال خوبه

اونی که شما میگی فرتیل اید هست که مخصوص آقایان هم دارن و البته زنانش هم هست،من خودم قبل پانکچر فرتیل اید بانوان رو هم گرفتم خوردم...

بنظرت منم هفته اول از روزی 1شروع کردم از هفته اینده روزی دوتا میخوام بخورم خوبه/؟؟ انتقالم امیدخدا ب ...

آره روزی دوتا هم موثره واقعا منم چند روز آخر قرصو کم اومد به جای روزی ۳تا روزی ۲تا خوردم

انشاالله سال ۱۴۰۰ خدا دلتو شاد کنه و با جواب  آزمایش مثبت بیای و خوشحالمون کنی🙏

Amh

پس چرا تو آزمایش خون من این فاکتور نیست. یعنی قبل پانکچر به ذخیره توجهی نکرده بود؟!

الان که این دوستمون گفت با پانکچر دوم اونقدر ذخیره اش پایین اومده خیلی نگران شدم. منم قراره بعد عید برم تو سیکل مجدد. فعلا فردا باید آزمایش ژنتیک بدیم.

میخوام بدونم اگر اینقدر پایین میاره پانکچر نکنم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من روزی دوتا میخوردم هر12ساعت یکبار.به یک دوستمون دادم ازهمینجاانشالله باپست برسه دستش. الان بیشترفر ...

خدا رو شکر عزیزم انشالله اونم کسی بخره. آره همه ویتامینا رو میخورم فدات 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤