2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
نازیلا فلفل سیاه گرمیه . اصلا استفاده نکن . چیزیای خنک مثل شیر و ماست و ... استفاده کن . من سر دخترم ...

مررسی عزیزم ، زنگ زدم سرکار گفتم نمیام ، حالا میخوان بخوان میخوان نخوان ، فوقش میگن نیا دیگه

دیگه کارم از خودم واجب تر که نیست 🤦‍♀️

الانم کلا خوابیدم ، فلفل سیاه کلا از غذاهام حذف کردم ، از شانس خونه مامان ریخته بود تو غذاش 🤕 

فعلا که استراحت مطلقم ، مرسی برام دعا میکنید 

سر دخترت تا کی لکه بینی داشتی ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اای خدا از دهنتون بشنوه عزیزم 😇  واقعا مررسی امید میدی گلم ، فقط برام دعا کن  خودت میدو ...

چشم حتما.فقط خاهشا الکی استرس نداشته باش.اینجا خیلیا خونریزی هم کردن بچه چیزی نشده.من خودم سعی میکردم طوری رفتار کنم که انگار چیزعادیه.واقعا هم تو آی وی اف چیز عادی هست.استرس بیشتر از لک وحتی خونریزی برات ضرر داره.خودتو سرگرم کن فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور کن از وقتی از سونو اومدم دراز کشیدم لنگامو دادم هوا .انگار با یه ساعت دو ساعت کار حله .اگه استر ...

منم خودمم اصلا نمیتونم مدت زیاد استراحت کنم🤦🏼‍♀️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
چشم حتما.فقط خاهشا الکی استرس نداشته باش.اینجا خیلیا خونریزی هم کردن بچه چیزی نشده.من خودم سعی میکرد ...

باشه چشم دوستم 😘😘😘 سعی میکنم بشینم فیلم ببینم و خودمو سرگرم کنم ، مررسی هستید 🙏🙏🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
متاسفانه انگار همینطوره .واسه هفته دوازده زود نیست این قد طول سرویکس کم باشه ؟؟؟معمولا تو هفته های ب ...

نه عزيزم

به احتمال زياد سركلاژ بشی که خیلی بهتره. احتمال زایمان زودرس کم میشه و خیالت راحت تر. 

سرکلاژ اصلا بد نیست. نگران نباش

ماها چون به سختی باردار شدیم تا از دکترمون نشونیم که واقعا مشکلی نیست خیالمون راحت نمیشه .انشالله که ...

امید به خدا عزیزم .امروز این قد اذیت کرد تو سونو .همش پشتش رو میکرد به ما.هر چه سرفه کردم سمت دستگاه نچرخید .همه طرف میرفت الا اونجا که باید باشه .کلی قربون صدقه اش رفتم و شیرینی خوردم تا خودش رو نشون داد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
باشه چشم دوستم 😘😘😘 سعی میکنم بشینم فیلم ببینم و خودمو سرگرم کنم ، مررسی هستید 🙏🙏🙏

خاهش میکنم عزیزم.الان قلب جوجه ات درحال تشکیل شدنه و بدترین چیز براش استرسه