2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044543 بازدید | 684395 پست
انشاالله برات مي مونه عزيزم، اصلا فكراي منفي نكن.  الان بهتري؟

ممنون عزیزم .😘 حال روحی بهترم هرچند اگه مامانم و شوهرم نبودن احتمالا یه دل سیر گریه میکردم 

ولی لک بینی ادامه داره و قطع نمیشه ، حس میکنم شدت زیاده از لک داره خارج میشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون عزیز دلم 😍😍 خودت چکار کردی ؟ دوباره رفتی آزمایش ؟

نه دیگه دندون سر جیگر گذاشتم که چهارشنبه اول وقت برم ازمایش بدم😣😣

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فک کنم هماتوم داری سونو بدی مشخص میشه کاملا استراحت کن ویه سونو برو 

نمیدونم والا اگه داشته باشمم دکتر گفت ۲ هفته دیگه برو سونوگرافی ، نمیدونم چکار کنم 

حتی بهش پیام دادم گفت طبیعیه 😒

اشكالي نداره عزيزم سعي كن استراحتتو بيشتر كني من مطمئنم همه چيز عاليه😘❤️

انشالله گلم خیلی برام دعا کن 

خدا نی نی های خودتو برات نگهداره 😘😘

نمیدونم والا اگه داشته باشمم دکتر گفت ۲ هفته دیگه برو سونوگرافی ، نمیدونم چکار کنم  حتی بهش پی ...

چی بگم حالا اعتمادکن بهش ولی باید سونو میکرد ...ایشالا که هیچ مشکلی نیست ونینیااا محکم وسفت سرجاشونن 

نه دیگه دندون سر جیگر گذاشتم که چهارشنبه اول وقت برم ازمایش بدم😣😣

ااای جوون دلم به خدا میری آزمایش میدی همه چیز خوب پیش رفته و الکی خودتو ناراحت کردی 😊 منو ریپلای کن حتما بگو چکار کردی 

ااای جوون دلم به خدا میری آزمایش میدی همه چیز خوب پیش رفته و الکی خودتو ناراحت کردی 😊 منو ریپلای کن ...

حتما عزیزم. دعا کن دل شاد بشم❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
چی بگم حالا اعتمادکن بهش ولی باید سونو میکرد ...ایشالا که هیچ مشکلی نیست ونینیااا محکم وسفت سرجاشونن ...

انشالله توکلم فقط به خودشه😌 

منم شنیدم سونو میکنن نمیدونم چرا منو سونو نکرد ، درصورتی که سونو هم تو مطبش داره 

مرسی عزیزم  ولی برای من الان داره تبدیل به خون میشه ، قشنگ انگار یه رگی تو رحمم پاره شده که کم ...

مگه با رگه های خونی بچه میفته؟دوست من باردار شده بود ناخاسته بعد داروهای سقط رو گرفته مصرف کرده.خونریزی کرده شدید.فکر کرده همه چی تمومه.رفته سونو تا خیالش راحت شه.توسونو قشنگ قلب بچه میزده.اگه جنین لانه گزینی اش خوب باشه و مشکل کروموزومی اینا نداشته باشه خیلیییی سخت بچه سقط میشه

اي جان دلم😍من پس فردا ميرم مطب خيلي استرس دارم😞

منم احتمالا بیام. طول سرویکس کمه تازه تو شکمی زده ۳۱.۵ احتمالا واژینال کمتر باشه .اگه سرکلاژ بخواد چیکار کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به مرور طول سرویکس زیادتر نمیشه ؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونم والا اگه داشته باشمم دکتر گفت ۲ هفته دیگه برو سونوگرافی ، نمیدونم چکار کنم  حتی بهش پی ...

نازیلا فلفل سیاه گرمیه . اصلا استفاده نکن . چیزیای خنک مثل شیر و ماست و ... استفاده کن . من سر دخترم لکه بینی داشتم مطمعن باش چیزی نیست ولی رعایت کن اگه میتونی مرخصی بگیر بیشتر دراز بکش . من اون موقع حدود ده روز استراحت مطلق بودم بعد خوب شد راستی عسل و هر چی که گرمیه رو فعلا نخور

خدای من خدای معجزه هاست .