2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044537 بازدید | 684394 پست
سلام بچه ها من انتقالم میفته برای اواسط اردیبهشت ان شالله....لطفا هر راهکاری که دارین برامثبت شدن بگ ...

منم انتقالم میفته اوایل اردیبهشت و دوتا جنین بیشتر ندارم دکتر من اصلا به تغذیه و ورزش و اینجور چیزا اعتقادی نداره هیچ توصیه ای نمیکنه فقط رو همون داروها تاکید میکنه ناراحتم بعضی ها خیلی همه چیو رعایت میکنن میگم نکنه اینطوری جواب نگیرم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک سوال برام پیش اومده ، اونایی که از جنین اهدایی استفاده میکنند   مگه جنین اهدایی با نوز ...

گفتنش اسونه عزیزم ......فک میکنی میگن بفرمایید این بچه مال شما؟....ادمو از زندگی سیر میکنن با قوانین بوروکراسی و..... انقد باید تو را ه بهزیستی و دادگاه بدوی تا از جونت سیرشی  ....من که توبه کردم .....بدترین روزای عمرم بود ....اخرش هم وکیلم گفت مگه دیوونه ای برو انتقال بده انقد دردسر نکش ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر ...

خدارو شکر عزیزم .دیدی بهت گفتم سالمن . من مطمعن بودم . بازم شکر 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی مامان باتجربه از راهنماییت بیست روزه لب به سبزی سالاد لبنیات نزدم فقط برنج گوشت مرغ میخورم

سلام گلم خوبي؟ني ني گلت هم انشالله خوبه خوب باشه..من اين تاپيك نيومده بودم نميدونم علايم ني ني ت چي هست ولي اگه فقط كوليك و دلدرد تنها هستش نگران نباش نهايت تا ٣ ماهگي خوب ميشه..من برا دلدرد پسرم غذاهاي نفاخ نخوردم و بخاطر رفلاكسش حتي گوشت قرمز هم نميخوردم داروي محلي هم مامانم زنيان و زيره ميداد بهش..از همين سايت شنيدم گياه بهمن پيچ هم مث آب رو آتيش هستش واسه كوليك،راستي تخم مرغ هم امتحان كن و نخور،ممكنه اونم دلدردشو بدتر كنه.منم نميخوردم دارو هم گريپ واتر يه مدت برا پسرم جواب داد و قطره دايمتيكون هم ميدادم اونم خوب بود البته بتوني بايوگايا يا قطره اينفاكول پيدا كني عاااليه..از گهواره و ننو هم غافل نشو اونم بچه رو گيج ميكنه و ميخوابونه

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
گفتنش اسونه عزیزم ......فک میکنی میگن بفرمایید این بچه مال شما؟....ادمو از زندگی سیر میکنن با قوانین ...

بله عزیزم درست میگین ❤❤ من به این مشکلاتش توجه نکرده بودم🌹🌹 بعدا دوستان توضیح دادن متوجه شدم 

دکترم ک الان سهیلا عارفی ، نمیدونم بخدا گیج شدم هر کس یه چیز میگه، الان شما باردار نشدی مشکلت چی بود

عزیزم شما ازمایش که دادی برای tpoمیدونی مخفف چیه ؟همون anti thyroid peroxidase  هست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی