2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست

تا همینجاش به خدا فکر میکنم معجزه شده واسم تو رو خدااااااا زود تست نزنین تو رو خداااااا گیسو گلابتون ناامید نشو بازم ازمایش بده من تا روز دوازده هیچی نبود امروز روز پونزدهه تازه ۴۴ شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز رفتم یه ازمایشگاه دیگه رنج ازمایشگاه بالای ۴ مثبته من بودم ۴۴ گفتن بارداری فقط باز باید تکرار ...

مبارکه پس چرا داروهاتو قطع کردی این وسط وقتی گفته بودن مشکوک به بارداریه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
مبارکه پس چرا داروهاتو قطع کردی این وسط وقتی گفته بودن مشکوک به بارداریه

اخه دیگه روز سیزده فکر نمیکردم بخواد بالا بره من قبلا هم هی تا ۲۵ میرفت رشد نمیکرد هی میگفتن مشکوک بعدشم پریود میشدم گفتم الانم همونجوریه.

منم هیییییچ علائمی نداشتم دیدم همه دارن من هیچ ولی خدا باید بخواد ...به خدا حتی ضعیف بودنشم واسم دلگ ...

اره حق داری خواهرهزاربارمبارکت باشه انشالله تا اخربه سلامتی طی بشه منم علایم ندارم زیاد میام اینجا وقتی مبینم همه علایم دارن خودم رومیبازم

تا همینجاش به خدا فکر میکنم معجزه شده واسم تو رو خدااااااا زود تست نزنین تو رو خداااااا گیسو گلابتون ...

اخه من پریودهم شدم داروهاموکه قطع نکردم ولی خونریزیم قطع نشده دیروز پروژسترون هم زدم علاوه بر شیاف و دوفاستون

یا رب العالمین
ن هیچ علایمی ندارم تا دیردز زیر دلم‌مث پری درد میکرد گاهی.کمی ام ترشح دارم تا پری روزم سینه درد دا ...

عزیزم اینا نشونه های خوبیه به فال نیک بگیر صبرکن تاروزازمایش

رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم فرمود: «چون روزي‏ات کم شود و کارت به پراکندگي گرايد، حاجتت را به ...

گلم هر موقع بخونیم اشکال نداره یا روزو ساعت خاصی داره؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام دوستان گلم  امروز اول شعبان و دوشنبه اول ماه قمری هست  میگن اولین دوشنبه که اول ماه ...

عزیزم صد هزار تا صلوات رو فرستادی؟ من دیروز پنج دقیقه مونده به اذان تمومش کردم😅

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
امروز رفتم یه ازمایشگاه دیگه رنج ازمایشگاه بالای ۴ مثبته من بودم ۴۴ گفتن بارداری فقط باز باید تکرار ...

خداروشکر عزیزم انشالله که برات تا ۹ ماه میمونه بعد میاد تو بغلت😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏