2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
خواهش میشه ویتامین دی من طبق آزمایشام خیلییی کم بود من یه آمپول زدم و بعدش هر ۲۰ روز یه دونه ۵۰۰۰۰ ...

ممنونم از راهنماییات گلم🌷🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام، من ی ساعت پیش دوباره بی بی گذاشتم، بازم اولش مشخص نشد ی شیش هفت دقیقه بعد ی هاله کم رنگ افتاد، ولی تا الان دیگه پررنگ نشده، مال دیروزیه قشنگ ی خط صورتی افتاد بعد چند ساعتم پررنگ بود، حالا چیکار کنم یعنی منفیه 😔

دلم داره میپوکه نمی‌دونم چکارکنم دیگه تحمل ندارمممم دختر دارم یه دونه...

انتقال بده عزیزم . برای ماها چه فرقی میکنه دختر یا پسر ؟ انشالا این میگیره فقط قبلش کامل بررسی شو که علت افت بتا مشخص شه

سلام خوبی جون !  خوبی عزیزم ؟ گلم من لکه بینی دارم بد جوری  از دیروز بعداظهر شروع شد با ...

فقط استراحت مطلق . منم تا هفته ۱۱ یا ۱۲ خونریزی داشتم اگه انوکسا یا آسپرین داری با نظر دکترت قطع کن 

اگه دیروز گفته بودی من میخریدم ازت اوبووست رو. اگه اصلا باز نشده باشه داروخونه ازت پس میگیره. 

نه بازکردم, اشکال نداره عزیزم ایشاللع شمام نتیجه خوبی بگیری برای من تخمکام زیاد شده بود. 

چرا دگتر گفت دیگه نخور؟ میتونی برا من نگهش داری؟من خیلیی دنبالش هستم 

عزیزم الان همه جه داره من کرج دارو خونه ی دکتر فلطمی ودو سه تا دارو خونه ی دیگه سر زدم داشتن اون چند وقت پخش نمیکردن که گرونش کنن

سری پیش برای من،  هم به آمپول اضافه کردند و هم شیاف   به نظرم یکدونه به شیاف ها اضاف ...

باسه عشقم الان زنگ میزمنم میپرسم ببینم چی میگن 🤦‍♀️🤦‍♀️ فعلا نشاسته خودم ، گفتم شاید تاثیر بذاره 

شیاف و قرص خوردم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم الان همه جه داره من کرج دارو خونه ی دکتر فلطمی ودو سه تا دارو خونه ی دیگه سر زدم داشتن اون چند ...

اره اینو درست میگی ولی من خودمم الان دنبال فرتیل سی امم نیست کلا15تامونده برام از120هی هروز به امیدانتقال خوردم اخرشم نشد

سلام خانوما قراره ساعت ۴ انتقال جنین انجام بدم هر کی نکته ای میدونه که تو مثبت شدن کمک میکنه بگه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪