2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044499 بازدید | 684391 پست
نه عزيزم با دكتر خودم انجام داده بوده، مطمئنم آي وي اف بوده، چون خراش هم داشته. 

کجا بود منم ای وی اف انجام دادم استرس دارم اشتباه کنن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه عزيزم با دكتر خودم انجام داده بوده، مطمئنم آي وي اف بوده، چون خراش هم داشته.  بيمارستان آبا ...

واقعا اخه دکترم گفت اگه بگیر امکان اشتباه وجود نداره اون یه درصد هم به خاطر این میگن علم پزشکی چیز به اسم صد در صد نداریم‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینم خواهر 😭😭😭😭 مال من داره از لک فراتر میره 😑😑😑😑 قشنگ یه رگ صورتی میاد  نمیدونم ...

نازیلا جون باید به شیاف ها اضافه کنی 

ولی حتما زنگ بزن مرکز خبر بده اینجور مواقع خودشون تعداد رو زیاد میکنن حتی تا ۴ تا در روز 

خب خداروشکر بتا عالی داشتی 😍 و سونو شدید  ولی منو سونو هم نکرد 🤦‍♀️🤦‍♀️ اصلا نمیدونم اون تو ...

ان شاالله خدا بهمون رحم کنه نی نی هامونو خودش نگهداره همه چی دست خودشه دارو و دکتر فقط وسیله هستن.

منم قبلا سقط داشتم برام دعا کن.منو بی خبر نزار فردا هم پیام میدم بهت گلم خداکنه دوتامون لکه ها قطع بشه

کجا بود منم ای وی اف انجام دادم استرس دارم اشتباه کنن

نه بابا استرس نداشته باش، انشاالله همه چي اونطوري ميشه كه ميخواي.

بيمارستان آبان تهران انجام داد عزيزم. 

اصلا نگران نباش🌸 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه بابا استرس نداشته باش، انشاالله همه چي اونطوري ميشه كه ميخواي. بيمارستان آبان تهران انجام داد عز ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله برای شما هم بهترین ها رقم بخوره 🌷

سلام به منم بگید واسه انتقال بعدی چیکارا کنم این دو ماه.منکه صبح دوباره ازمایش دادم دیشب تست زدم قبل ...

انشالله مثبتی بد به دلت راه نده عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
واقعا اخه دکترم گفت اگه بگیر امکان اشتباه وجود نداره اون یه درصد هم به خاطر این میگن علم پزشکی چیز ب ...

خود خواهرم كه ميگه سرنوشت و تقديرم يه شبه عوض شد و دختر شد.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره عزيزم به سلامت ايشاله مثبت بشه كدوم مركز  بودين؟

من ابن سینا برای شما چند تا پسر تشکیل شد به شما گفتن امکان خطا هست 

خیلی ممنون عزیزم انشالله برای شما هم بهترین ها رقم بخوره 🌷

ممنونم عزيزم🌸🌸

نازیلا جون باید به شیاف ها اضافه کنی  ولی حتما زنگ بزن مرکز خبر بده اینجور مواقع خودشون تعداد ...

دوتا آمپول پروژسترون زدم عزیزم ، دوباره صبح به دکترم پیام دادم گفت روزی یه آمپول پروژسترون بزن درست میشه و نگران نباشم 

ولی این داستان لک داره بیشتر میشه 

نمیدونم به خدا قراره چی بشه ، فقط دعااام کنید 

خوشحالیم در حد چند روز نباشه☹☹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام خوبی جون !  خوبی عزیزم ؟ گلم من لکه بینی دارم بد جوری  از دیروز بعداظهر شروع شد با ...

عزیزم اصلاااا نگران نباش.واسه من حتی یکم پیاده روی کرده بودم لباس زیرم پر خون قرمز روشن شده بود.فک کن من۳ماه هر روز لک داشتم.تو دوقلویی و ۳قلویی این لک بیشتره.احتمالا واست ۲قلوه.فقط درد و انقباض رحم اینا خطرناکه.

خود خواهرم كه ميگه سرنوشت و تقديرم يه شبه عوض شد و دختر شد.

البته که هیچ چیز از خواست واراده خداوند بالاتر نیست تا خدا نخواد نمیشه