2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044504 بازدید | 684391 پست
[QUOTE=181317539]اخه عزيزم چرا زندگي از هم بپاشه  بچه ندارين ؟ دختر دايي من ٤ بار اي وي اف كرده ...

عزیزم دیگه جنین‌نداری؟ جنین دختر هم نداری؟ اگه دختر داری همون دخترا رو انتقال بده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دکترم ک الان سهیلا عارفی ، نمیدونم بخدا گیج شدم هر کس یه چیز میگه، الان شما باردار نشدی مشکلت چی بود

من خودم فقط تيروئيد دارم كه دارم قرص ميخورم، ولي مشكل اصلي ضعيف بودن همسرمه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=181317539]اخه عزيزم چرا زندگي از هم بپاشه  بچه ندارين ؟ دختر دايي من ٤ بار اي وي اف كرده ...

مصلحت خدا بوده مكه از خدا بچه سالم نميخواين به اينا فك كن،ايشاله دفعه بعد نا اميد نباش سخته ولي جه ميشه كرد بايدقوي باشي 

کجا انجام داد مگه میشه اشتباه در بیاد

بيمارستان آبان، والا خودمونم مونديم..

فك كن ما شب اسم محمد پارسا رو با يونوليت دراورديم و رنگ كرديم كه ببريم بيمارستان. 

مامان از بيمارستان زنگ زد كه نياريد، دنبال اسم دخترونه باشيد😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه عزیزم اون دفعه برای من جنین فریز بود ۳ تا ۳ روزه . در هر بار انتقال تو بهترین حالت ۴۰ درصد احتمال ...

عزیزم امپولا پروژسترون کی میزدی؟من عصر میزنم واسه بعد انتقال عصر بزنم یا قبلش باید بزنم؟

عزیزم امپولا پروژسترون کی میزدی؟من عصر میزنم واسه بعد انتقال عصر بزنم یا قبلش باید بزنم؟

من بعداظهر ساعت ۳ میزدم ، روز انتقال هم  بعداظهر زدم ، صبح که رفتم انتقال دادم ازم پرسید که آمپول زدی ؟ گفتم نه من بعداظهرا میزنم ، گفت اوکی پس همون عصر بزن  اشکالی نداره

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام توروخدا کمک کنید من هفته پنج بارداری هستم با ای وی اف باردارم ولی دیشب لک دیدم و راه که میفرفتم سمت راست زیر دلم درد میگرفت.دیگه همش دراز کشیدم امروز لکه ها خیلیییی کمرنگ شده زرد رنگه تقریبا ولی خیلی میترسم لطفا راهنماییم کنید چکار کنممممم؟

خطر سقط هستتت؟؟؟

سلام توروخدا کمک کنید من هفته پنج بارداری هستم با ای وی اف باردارم ولی دیشب لک دیدم و راه که میفرفتم ...

منم همینم خواهر 😭😭😭😭 مال من داره از لک فراتر میره 😑😑😑😑 قشنگ یه رگ صورتی میاد 

نمیدونم چکارش کنم ؟ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم