2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
چرا به خودت استرس وارد ميكني اخه دختر خوب مهم اينه رشد كرده نگران نباش اينقدر كه عجوليم اينجوري استر ...

خیلی ناراحتم خیلی😭😭

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
چیکا دیدی بتام خوب بالا نمیره😭

واي اخه چرا الكي خودتو اذيت ميكني مهم اينه رشد داشته بعدشم موعد ازمايشت مگه چهارشنبه نيست😒😒ما مشكلمون عجول بودنمونه

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي اخه چرا الكي خودتو اذيت ميكني مهم اينه رشد داشته بعدشم موعد ازمايشت مگه چهارشنبه نيست😒😒ما مشكل ...

اره چهارشنبه است. اما چرا تو ۴۴ ساعت همش ۶۵ درصد رشد کرده

اره چهارشنبه است. اما چرا تو ۴۴ ساعت همش ۶۵ درصد رشد کرده

عزیزم چرا نگرانی آخه ؟ باید ۶۵ درصد رشد داشته باشه که خداروشکر داشته ، بسپرش به خدا انشالله که یه بارداری خوبی خواهی داشت 

من الان لک دیدم به خدا اولش خیلی ناراحت شدم 

ولی گفتم خدا نخواد برگ از درخت نمی افته چه برسه به یه بچه تو شکمم من که همه ی امید و آرزوی منه 

😍😍😍 پس توام بسپر به خودشو آروم باش

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم چرا نگرانی آخه ؟ باید ۶۵ درصد رشد داشته باشه که خداروشکر داشته ، بسپرش به خدا انشالله که یه با ...

انشالله که همینطور که میگی باشه. بعد اینهمه سختی امیدوارم خدا ازم نگیردش

الان يجا خوندم سطح اچ سي جي هر ٧٢ ساعت بايد دوبرابر بشه در يك بارداري طبيعي پس براي تو هم خوبه نگران ...

اخه همه میگن دو روز بعد باید دوبرابر بشه

عزیزم چرا نمیری مراکز دولتی، کدوم شهرستانی! تو یزد مرکز ناباروری تقربا هزینه ها شده صفر سه بارم در س ...

عزیزم من بهترین مراکز تو ایران که مام و رویان هست رفتم برام یه جنین تشکیل شده فکر کن دولتی برم چی میشه تازه شهر ما یه مرکز دولتی داره که باید 6ماه 6ماه تو نوبت باشی کار من از این حرف رد باید اهدایی بگیریم 

مهسا جان چون مرکز میرفتم هر تاریخی که میگفتن بر اساس پریودم، به یکی از دکترا میخوردم. ثابت یه دکتر ن ...

منم قبلا مطب دکتر موسی پور میرفتم یه بار هم پانکچر شدم خیلی دوسش داشتم ولی حیف که تو جهاد جنین هام به مشکل خوردن و دیگه نخواستم اونجا ادامه بدم وگرنه خود دکتر خیلی خوبه