2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
ای جونم، عزیزم. خدا برای هم حفظشون کنه. انشالله نازنین جون. والا من همسرم روز شمار گذاشته‌. 😅😅 ال ...

مرسی عزیزدلم ...الهیییییی همسرت خیلی ذوق داره 😍😍😍😍چون اولین نینی هم هست استرس هم داره ...اقایون تواین موارد دست وپاشونو گم میکنن 😁ماها باز بهتر مدیریت میکنیم ایشالا زایمان خوبی داشته باشی وزود سرپا بشی وبه کارای نینی نازت برسی ...من ذوق دارم برای شماهااا جلوتراز من هستید 😃😃😃😃😃

خانما من دوز دوازدهمه انتقالمه دیروز ازمایش دادم منفی بود امروز صبح خون دیدم من داروهامو سروقت دارم مصرف میکنم.مگه میشه با داروها پریودشد؟درحد لکه وقطره هم نیس بیشتربود مثل اول پریودی الان هم دستمال گذاشتم یذره خونی شد.یعنی با وجود داروها دارم پریود میشم؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم، عزیزم. خدا برای هم حفظشون کنه. انشالله نازنین جون. والا من همسرم روز شمار گذاشته‌. 😅😅 ال ...

راستی لیلاجون من دیروز  میخواستم ساک نینیو ببندم دیدم خیلی چیزاش کمه بیخیال شدم 😂😂😂

مرسی عزیزدلم ...الهیییییی همسرت خیلی ذوق داره 😍😍😍😍چون اولین نینی هم هست استرس هم داره ...اقایون ...

آره خیلی ذوق داره. فدااات عزیزم. 🥰🥰🥰🥰🥰

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستی لیلاجون من دیروز  میخواستم ساک نینیو ببندم دیدم خیلی چیزاش کمه بیخیال شدم 😂😂😂

من اصلا نمیدونم چی باید جمع کنم. ولی پوشک و شیردوش و یه چندتا چیز دیگه نگرفتم هنوز. داداشم میگه پوشک نگیر من خودم براش جعبه ای میارم. آخه بازاریه و تو کار مواد سلولزی. اما خودمون دوست نداریم داداشم بگیره. اخه زشته یکی دوتا نیست که. مجرده خودش، اما یه جوری اطلاعات داره که ادم میگه این شش هفت تا بچه بزرگ کرده 😅😅

راستی من باید آرمان برم که ظاهرا خودشون ساک کامل میدن. خودمم دوست ندارم ساک ببرم میگم تو این کرونا وسایل بچه رو هر چی کمتر ببرم بیمارستان، بهتره

#ختم_سوره_واقعه 🔹شروع از دوشنبه ای که اول ماه باشد ⚜روز دوشنبه اول ماه شعبان 25 اسفند1399 ...

راستی دوستای خوبم، من خودم چند سال پیش از این ختم حاجت گرفتم

منم عطسه میکردم ، هنوزم دارم 😅😅  ببین اصلا به علائم توجه نکن ، من چند بار قبلی که ایو ای و ا ...

ممنون عزیزم اره درست میگی همش عوارض امپولاس 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
https://s16.picofile.com/file/8427872292/45582CEB_D882_4C06_8FDC_1E8F0132ABE3.jpeg   🙈🙈🙈

مبارکه عزیزم ایشالله 8 ماه باقی مونده رو به سلامتی بگذرونی
دیدی گفتم تو مامان شدی هی انرژی منفی دادی؟
راستی به همه مامانای جدید گروه تبریک میگم ایشالله نی نی هارو سالم و سلامت بغل کنید
ببخشید دونه دونه تبریک نگفتم که حجم پیاما زیاد نشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️