2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳روزه

من نمیدونم چرا جنین هام رو دو روزه فریز کردن☹️ عزیزم انشالله بار دیگه مثبت بشه شنیدم جنین از فریز در بیاد بهتر تقسیم میشه و اینکه با امادگی انتقال میدی تاثیر مثبت داره. امکان داره چون تخمک زیاد داشتی التهابات رحم و تخمدان نذاشتن جنین بشینه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من نمیدونم چرا جنین هام رو دو روزه فریز کردن☹️ عزیزم انشالله بار دیگه مثبت بشه شنیدم جنین از فریز در ...

اره تخمکام زیاد بود ولی هایپر شدید نبودم گفتن فقط کارسنگین نکنم‌ومواظب باشم.جنین من شنیدم ۲روزه هم فریز میکنن احتمالا شما خوب بوده اخه من دفعه قبلی ضعیف بودن گذاشتن بلاست بشن که نشدن و ازبین رفتن

یا رب العالمین
یه خانمه باجنین دوروزه دوقلوپسرودخترباردارشد.نگران نباش .چندتاشدن؟

واقعا؟ اخ ارزومه دو قلوی دختر و پسر. مامانم بچه بودم همیشه دعام میکرد هر ارزویی که دارم برسم. به خیلی شون نرسیدم و خیلی شون هم رسیدم دلم میخواد این جز دسته آرزوهایی باشه که بهش میرسم انشالله🤲❤️ عزیزم کلا یک بسته شد. پنج تا جنین سه تا بی و دو تا سی. کیفیتشون هم عالی نیست دلم خوش بشه😢 بازم توکل بر خدا

جوابش اومد منفیه زده ۱

عزیز دلم خودتو ناراحت نکن الهی که به زودی دلت شاد بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فریزانتقال بدی ان شالله میگیره.راحته خدابخاد

دلم میخواس جنین هام بمونن داشته باشم برا بچه دوم اخه ازشوهرم اسپرم ازبیضه گرفتن میگم تاچندسال دیگه ممکنه ضعیف بشه وجنین تشکیل نشه دیگه .چون دفعه قبلمون جنین هامون ازبین رفت

یا رب العالمین
دلم میخواس جنین هام بمونن داشته باشم برا بچه دوم اخه ازشوهرم اسپرم ازبیضه گرفتن میگم تاچندسال دیگه م ...

دوتابسته داری نگران نباش برادومی هم میمونه.ارکجامعلوم که دومی معجزه نشه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
واقعا؟ اخ ارزومه دو قلوی دختر و پسر. مامانم بچه بودم همیشه دعام میکرد هر ارزویی که دارم برسم. به خیل ...

عالیه اتفاقااون خانوم هم بی بودن.امیدت به خدافقط استغفرالله زیادبگو

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اره تخمکام زیاد بود ولی هایپر شدید نبودم گفتن فقط کارسنگین نکنم‌ومواظب باشم.جنین من شنیدم ۲روزه هم ف ...

خدا کنه خوب بوده باشن 🤲❤️از منم سیزده تا کشیدن گفتن هایپر نیستی اما حالت هایپری داری. توصیه کردن انتقال مستقیم نباشم. انشالله این دفعه مثبت میشی. من دلم روشنه