2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044857 بازدید | 684416 پست
منم عطسه ميكردم همش  رون پامم درد ميكرد لكه بيني هم نداشتم امروزم روز ١٤انتقال بود بتام شد ٨٠٠ ...

باورت ميشه امروز كل روزو بخاطر نديدن لك لانه گزيني استرس كشيدم😐😐😐گفتم حتما نيست كه لك نديدم😢

خداياشكرت....❤️ 
من دو روز قبل انتقال و سه روز بعد از انتقال پاچه خوردم،دو روز نشاسته خوردم سه روز شير سويا روزي يك ل ...

ممنونم عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه برات😍.. من بیشتر سوپ میخورم، صبح یکمی تخم مرغ آب پز خوردم معذرت میخام یبوست گرفتم با اینکه روغن زیتون و کاهو زیاد میخورم.. زیر دلم سمت راست و گاهیم چپ تیر میکشه و یکم درد دارم با درد کمرم.. از دسشویی فزنگی استفاده میکنم یکم برا اون خم و راست میشم  فقط، بنظرتون خطرناکه؟ میوه هم فقط سیب میخورم، داروهامم ب موقع، جای آمپولامم سفت شده خیلی🥴 ببخشید انقد حرف زدم واقعا کسیو پیدا نمیشه کرد ک حالتو درک کنه مثل شما دوستای عزیز😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت ميشه امروز كل روزو بخاطر نديدن لك لانه گزيني استرس كشيدم😐😐😐گفتم حتما نيست كه لك نديدم😢

😡😡😡😡 منم لک ندیدم .پس به نظرت این چیه تو شکمم؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نازیلا جون رفتی دکتر؟

من زنگ زدم مطب گفتم پنجشنبه موعد ازمايشمه اما تست زدم مثبت شده ميخوام سه شنبه تيتر بدم چهارشنبه بيام مطب گفت سه شنبه خيلي زوده چهارشنبه صبح برو ازمايش با جوابش بيا☹️☹️ديگه نميدونه من فردا ميخوام برم ازمايش😂

خداياشكرت....❤️ 
😡😡😡😡 منم لک ندیدم .پس به نظرت این چیه تو شکمم؟؟؟

وواي خدا براي اوني كه تو شكمته بميرم من😍😍😍😍من تا فردا راهي تيمارستان نشم خيلي خدا بهم رحم كرده😂

خداياشكرت....❤️ 
من زنگ زدم مطب گفتم پنجشنبه موعد ازمايشمه اما تست زدم مثبت شده ميخوام سه شنبه تيتر بدم چهارشنبه بيام ...

پس اگر اینجوری باشه منم چهارشنبه تست سوم رو میدم بعد میرم مطب🤣

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

اره منم استرسو داشتم اما ميگن خيليا نميبينن مخصوصا اگر جنين بالاي رحم جاي خيلي خوبي باشه لك نميبيني

من زنگ زدم مطب گفتم پنجشنبه موعد ازمايشمه اما تست زدم مثبت شده ميخوام سه شنبه تيتر بدم چهارشنبه بيام ...

الهی شکر مبارک باشه عزیزم 😍😍 روز چندم تست زدین؟ و چ کارایی انجام دادین و رعایت کردین؟ 

من  امروز روز چهارمه انتقالمه نمیدونم چی بخورم و چیکار کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنین واقعا دوران سختیه😢😢

روز آزمایش دوستان گلمون که انتقال دادن در اینهفته: نازيلا و آريا  روزشنبه  ۱۴ انتقال & ...

دوستای گلم این پست رو به روز کنین که گم نشه و آمار داشته باشیم😍😍

خوشحال میشم دوستانی که انتقال دادن  به اسامی اضافه کنن 😍😍 

منم زنگ زدم بهم اجازه نداد زود برم آزمايش😢😢😢

گفتم چهارشنبه وقت بده بيام پيش دکتر، گفت شما کارت با دکتر ناباروري تموم شده.آزمايشت رو همون سه شنبه بده. اگر باردار باشي بايد کلينيک بارداري بياي که چهارشنبه ها نداريم، يعني اين ابن سيناي کرج اصلا بدرد نميخوره.

دوستم از آزمایشگاه زنگ زد بتا ۸۰۰ شده  😍😍💃💃💃💃💃

خوب مبارک باشه ،انشالله همه چی به خوبی پیش میره و به سلامت بغلش میکنی عزیزم ،نازیلا روز چندمی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...