2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044497 بازدید | 684391 پست

بچه ها من چند روزی نمیام من روحیه ام کامل بهم ریخته شمارو هم که الان باید شاد باشید بهم ریخته میکنم

بخدا برای تک تکتون از ته دلم خوشحال شدم و ذوق کردم انشاالله بسلامتی نی نی های نازتونو در آغوش بگیرین😍😍😍

دوستتون دارم

فعلا😘

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
میگن دیرتره ولی من پریود اول یه هفته زودتر شدم پریود دوم رو درست ۳۱ روزه شدم سیکل من ۳۱ روزه ست

ممنون. البته بهم گفتن ال دی بخورم از روز دوم به خاطر حالت هایپری واسه همین احتمالا دقیق ۲۶ روز میشم تا خدا چی بخواد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عصر بی بی چک گذاشتم دیگه هیچ خطی هم نیفتاد

واای صبح هم نزاشتی 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

انشالله که میری آزمایش میدی و مثبت میشی و میای به من میگی چه اشتباهی کردم الکی حرص خوردم 😒😒😒

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها من چند روزی نمیام من روحیه ام کامل بهم ریخته شمارو هم که الان باید شاد باشید بهم ریخته میکنم ...

ياسمين جون چرا اخه با خودت اينكارو ميكني اعصابم خورد شد واقعا😔😔

خداياشكرت....❤️ 
دخترا من جواب ازمایشم اومد بتام ۱۶۸ هست. بنظرتون کم نیست؟ توقع بالاتر داشتم😅

مباااارکه. ان شاالله به سلامتی 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من چند روزی نمیام من روحیه ام کامل بهم ریخته شمارو هم که الان باید شاد باشید بهم ریخته میکنم ...

یاسمین جون امیدت رو از دست نده،انشالله که مامان شدی و به زودی خبرش رو بهمون میدی دلمون رو شاد میکنی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
اخه بچه ها زدن نشون داده منم میخوام خیالم راحت بشه بنظرت فردا تست بتابدم نشون میده؟

نه عزیزم نده. من به جات بودم حتی اگه دکتر گفته بود چهاردهم، خودم شونزدهم آزمایش میدادم.

اینجا هر کسی یه جوره. ممکنه نی نی شما دیرتر لانه گزینی کنه و با آزمایش زودتر از موعد، الکی ناامید بشی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
معاینه ام کرد دیگه ، دید یکم عفونت دارم  این کپسول یک ماه و نیم قبل انتقال تا شب انتقال  ...

مرسی ک اینقدر دقیق گفتی😘 ممنونم از لطفت👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

خانومای گلی که منتظر بچه هستن واز خدا پسر میخوان بیایید داخل دوستی یه شماره تماس هست داخل تلگرام هم دعای بسیارمجرب وهم رژیم میده واسه پسر زایی خیلیا هم ب نتیجه رسیدن.بخداقسم بجان بچهام تبلیغ نیست فقط واسه عزیزایی ک از خدا پسرمیخوان خواستم کمکی کرده باشم

آزمایش ایمنی و ... دادین؟ منم همه چیم عالی بود وضعیت رحم و جنین ها. البته سه روزه بودن. ولی نشد. تنه ...

اره عزیزم من انتقال اولم که منفی شدم رفتم ازمایشارو دادم 

ایمنی مشکلی نداشتم انعقادی پروتئین اس پایین بود که انوکسا داشتم این سیکل 

نمیدونم واقعا قسمتم نیست این قرن مامان بشم انگار 😝

عزیزم ایشالا سال آینده پر خیر و برکت باشه برامون چاره ای ندارم جز اینکه بلند بشیم دوباره شروع کنیم

آدمی به امید زندست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزيزم منم سپتوم خيلي كوچيك داشتم كه توي عكس رنگي اصلا ديده نشد، هيسترو كه كردم، دكترم ميگفت وقتي برد ...

یعنی نظر توام اینکه برم هیسترو؟؟ اخه من پارسال هیسترو کردم چرا دکترم بر نداشته یا نگفته یا عکس رنگی چند سال پیشم نشون نداده