2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044756 بازدید | 684409 پست
عزیزم شما منفی شدی؟؟

متاسفانه بله، ولي هايپر شده بودم، ميگن بهتر بوده انتقال نميدادم، البته تا خدا نخواد نميشه🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اي جااان جااان كاري نكن فردا برم ازمايش😂😂

برو برو🤣اولی رو دادم حالا دل دل میزنم یکشنبه زودتر برسه دوباره ازمایش بدم😅

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من جواب ازمایشم اومد بتام ۱۶۸ هست. بنظرتون کم نیست؟ توقع بالاتر داشتم😅

اي جاااانمممم خداروشكرررر😍 مباركت باشه عزيزم🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اي جااان جااان كاري نكن فردا برم ازمايش😂😂

😂😂😂 

مرسی عزیزدلم انشالله خیلی زود زود قسمت خودت❤️

ممنونم عزيزم، با دعاهات، انشاالله♥️

ميبيني ادمو چجوري وسوسه ميكنن😂😂

خوبه ديگه، فردا  ساعت ٦ آزمايشگاهي😂