2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
یا خداااا دختر مبارکت باشه الهی شکر😭 من همش میام پیاماتون رو میخونم و براتون دعا میکنم  ال ...

قربونت برم😭خداكنه همه چي خوب بگذره انشاالله همتون حاجت روا بشيد عزيزاي دلم❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای عزیزم مبارکه خدارو شکر خیلی خوشحال شدم برات❤❤❤ دست راستت رو سر ما😁

زنده باشي دوست مهربونم انشالله قسمت همه منتظرا😍البته من هنوزم شك دارم فردا بي بي ميزنم دوباره😂😂

خداياشكرت....❤️ 
منم همینطور رها جان واقعا این آمپول انوکساپارین خیلی بده من که همه شکمم کبود شده😐😐

عزیزم البرز دارو بگیر یا زهراوی. که زهراوی اصلا انگار نه انگار سوزن تو گوشتت میره. پنبه است پنبه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مبارکت‌باشه‌دوستم..خداروشکر خیلی‌خوشحال‌شدم‌برات نوشتت‌منوبه‌یادخودم‌انداخت‌..شد۵ساااال😔😔

من هيچوقت اميد نداشتم اين چند روزه وقتي چله هامو انجام ميدادم اشكام سرازير بود تمام درداي اين چندسالو با خودم مرور كردم😔

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم البرز دارو بگیر یا زهراوی. که زهراوی اصلا انگار نه انگار سوزن تو گوشتت میره. پنبه است پنبه

ممنون لیلا جان  ، فعلا که  تا روز ۱۵ انتقال از این آمپولا دارم 

اگر خدا خواست و مثبت شدم عوض میکنم 

هرچند که مطمئنم ایندفعه هم باز  مثل دفعات قبل منفی میشه 😁😁😁

من دیگه کلا عادت کردم به جواب منفی😁😁😁

٥ كيلو باشه ديگه حداقل بگو خدا بركت😂

من بجاش از خدامه چاق بشم😆من همیشه دوست داشتم چاق بشم ولی استعدادش رو ندارم

منم با امپولا دو کیلو کم کردم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
مبارکت‌باشه‌دوستم..خداروشکر خیلی‌خوشحال‌شدم‌برات نوشتت‌منوبه‌یادخودم‌انداخت‌..شد۵ساااال😔😔

صاحل جان  توکلت به خدا باشه ان شاءالله  به زودی مامان میشی گلم 😍😍😍😍