2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
https://s17.picofile.com/file/8427640750/083DCBCB_0F91_47C9_9DB4_48F9845621A1.jpeg 😭😭😭😭😭😭 ...

مباااااركهههه عزيزم 😍😍 خداروشكرررر 🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا این سرویس پسرونه است ؟؟؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ https://www.upsara.com/images/b231876_.jpg

اره عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اینم پسرونه است ؟؟؟؟؟ https://www.upsara.com/images/b932856_.jpg

آخ قربونش

اره پسرونه ست🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ناامید نشو تو این راه  باید کفش آهنی پا کنیم بار دوم که چیزی نیست بابا یکم استراحت کن انشالله د ...

چی بگم واقعا راه سختیه هربار با کلی امید انتقال بدی بعد نشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

خانومایی که مثبت شدین استراحتتون در چه حده ؟ 

ممکنه برا این باشه که سرکار میرم ؟ 

سه روز اول خونه استراحت میکنم 

بعد میرم سرکار 

ولی کار خونه نمیکنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اولين نفر به مامانم زنگ زدم امروز سه هفته هستش مامان و بابام بخاطر من روزه ميگيرن روزاي پنجشنبه رو و ...

عزیزم مبارکه 😊😍

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها بجه ها بخدا بي بيم مثبت شد😭😭😭😭😭😭😭😭

یا خداااا

دختر مبارکت باشه

الهی شکر😭

من همش میام پیاماتون رو میخونم و براتون دعا میکنم 

الهی که با دل خوش بغلش کنی فرشته ت رو🥰🥰🥰

خدايا مگه ميشه اخه خدايا😭😭😭😭

گفتی پهلوم تیر میکشه نمیذاره بخوابم

به خودم گفتم به خدا مثبته ولی بهت نگفتم که هواییت نکنم

اخه منم اینجوری بودم

مبارکت باشه عزیزم ،انشالله به سلامتی تنش کنی ،اشکال نداره لباس های پسرونه هم حالت اسپرت پیدا میکنه م ...

ای جون انشالله قسمتت میشه عزیزم، انشالله قسمت همه ی دوستان تاپیک میشه😍👶 میبینی آستاره خداروشکر این ماه چقدر مثبت داشتیم. همه مون ب نوبت مامان میشیم. منم چند روز پیش انرژی مثبت گروه رو گرفتم، رفتم چند تا گلسر خوشگل ک دلمو برده بودن نتی خریدم میخام بزارم کنار هفت سینم😍

سال خیلی خوبی میشه برای همه مون، شک ندارم. سالی پر از نی نی👶👶❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای جون انشالله قسمتت میشه عزیزم، انشالله قسمت همه ی دوستان تاپیک میشه😍👶 میبینی آستاره خداروشکر این ...

الهی آمین عزیزم

الهی آمین🤲🤲🤲💞💞💞💞