2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست
تا الان سه تا زدم همینجوریه ولی بعد از یک ربع نیم ساعت هاله میندازه تو عکس واضح نبود اینجا پررنگتره

پاشو خجالت بکش دختر 🙃🙃 

مبارکه توام مامان شدی 🥰🥰😍😍

اصلا فردا برو آزمایش بده خیالت راحت بشه ، خوبه ؟ میشه روز ۱۳ دیگه تو آزمایش معلوم میشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعا کنین واسم پوچ نباشه من سه تا بارداری پوچ داشتم همش مشکوک به بارداری هستم 

تو نشستی برای چیزی که اتفاق نیوفتاده داری غصه میخوری ؟ به هرچیزی فکر کنی همون میشه 🙂 

پس مثبت فکر کن ، تا چیزی که از خدا میخوای درست تو ذهنت تصور نکنی خدا بهت نمیده 

پس همین الان تصور کن یه بچه سالم و صالح تا ۹ ماه دیگه تو بغلته 😉😉 پاشو یه آهنگ شاد بزار 

سوار ماشین شو برو بیرون یه دوری بزن و بیا 

حال و هوات عوض بشه 

انقدر فکر و خیال منفی نکن 🤦‍♀️🤦‍♀️

جمعست فردا که تعطیله

خب بهتر جمعه تعطیه یه جایی درست کن  با شوهرت برید بشینید تو طبیعت یه چایی گرم بخورید و کیف کنید ، پس فردا برو آزمایش 

تو مامان شدی باید به فکر نی نی تو شکمت باشی که حالشو خوب کنی ❤❤

میترسم امیدوار باشم تو ذوقم بخوره😰 من اگه مثبت نشم واقعا افسرده میشم چون مامانمو تازه از دست دادم ...

عزیزدلم ان شاءالله مامان میشی گلم😍😍😍 ❤❤❤

به من هم خبر خودت رو بده عزیزم😍😍😍

روح مادر عزیزت شاد و قرین الهی⚘ 

تو نشستی برای چیزی که اتفاق نیوفتاده داری غصه میخوری ؟ به هرچیزی فکر کنی همون میشه 🙂  پس مثبت ...

باشه عزیزم مرسی ازت واسم خیلی دعا کنین.واقعا احتیاج دارم به دعاهاتون خودم که روم نمیشه از خدا بخوام دیگه

میترسم امیدوار باشم تو ذوقم بخوره😰 من اگه مثبت نشم واقعا افسرده میشم چون مامانمو تازه از دست دادم ...

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم 😔😔 

انشالله با مثبت شدن خدا دلتو شاد کنه و یکم از این درد کمتر بشه 🤲🤲🤲

مباااارک باشه عزیزم تواین چندروزه بس که هول بیبی چک بودی خدا دلتو شادکرد😍

فداتشم عزيزدلم😍خداگفت بي بي اينو مثبت كنم تموم بشه بره پي كارش ٧ ساله ديوونم كرده😂😂😂

خداياشكرت....❤️