2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگفتن پرستار كفت پر پروتيين بخر منم بهش گفتم دوغ خوبه كفت رحم رو سرد ميكنه حالا بجه هاي اينجا گفتن د ...

والله هر مرکزی یه تئوری داره ،معلوم نیست کدومشون هم درسته ،دوغ بخور ولی بیشتر مرغ و گوشت و ماهی بخور ،فک کنم کبابی هم باشه بهتره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فداتشم عزيزم قربونتون برم الهي😍😍😍😍

اشک شوق ریختم واسه مثبت شدنت،موقع اذان هست اینجا برای تو و همه منتظرا و باردارها دعا کردم،شما هم بارای من دعا کنید،دعا در حق همدیگه مستجابه انشاالله 😘

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
میگن بلاست میشه فکر کنم تقسیم سلولیش کامله و اماده لانه گزینی همچین چیزی

اهان ....اخه امروز ک زنگ زدم گفتن دوتا هشت سلولی برات فریز کردیم چهارتای دیگه گذاشتیم برای رشد...شنبه نتیجه نهایی مشخص میشه...مرسی هم استانی...ان شالله تو همین هفته تو هم بی بی چک مثبتت را بزااااریییی ان شالله  

هنوز به شوهرم نگفتم🥺

نگوووو

سوپرایزش کن😍😍😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم جنین پنج روزه چندسلولی میشه؟

دقیق نمیدونم گلم ولی فکر کنم ۱۶ سلولی باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اهان ....اخه امروز ک زنگ زدم گفتن دوتا هشت سلولی برات فریز کردیم چهارتای دیگه گذاشتیم برای رشد...شنب ...

ممنون عزیزم .انشالله همه جنینات خوبن بلاست میگن بهتره احتمال گرفتنش بیشتره

یا رب العالمین
عزیزم به دلم افتاده تو هم مثبت میشی انشالله 😍

واااای خداکنههههه

برام دعا کنید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فداتشم عزيزدلم سلامت باشي الهي هممون حاجت روا بشيم😍😍😍

خدا نکنه عزیزم،انشالله 🙏🙏