2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
حالا چی شد ؟ قراره کی بزاری ؟ 🤣🤣🤣

دو سه روز دیگه😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

@bopo    

@لی_لا1    

@nazaniin۷۴    

@faribakhanoomi    

بچه ها من دیروز رفتم سونو 34 هفته، وزن نی نیم 1800 شده بود، دکتر سونو گفت بازم داپلرتم کردم مشکلی نیست 

حالا این دفعه استخوان رانش سه چهار هفته کوچیکتر بود😕 دور شکمش اندازه ی این دو هفته خوب رشد کرده بود، من نمیدونم چرا هردفعه میرم یه بساط دارم

دکترم بازم گفت این خیلی ریزه معرفیم کرد به یه پریناتولوژیست اونم مجدد خودش سونوم کرد تو مطب بعد بهش میگم مشکلی داره میگه نمیدونم به هرحال یه مشکلی هست که اینجوریه هفته ی بعد بیا خودم داپلر ازت بگیرم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من دیروز انتقال جنین داشتم  ولی یبوست گرفتم میشه راهنمایی کنید چکار کنم خوب شه ؟

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده

دوستان لطفا اگه كسي ميتونه كمك كنه خيلي برام مهمه نظرتون رو زودتر بدونم

كسي اينجا بوده با گروه خوني منفي سركلاژ كرده باشه؟؟؟؟

آيا آمپول رگام زده بعدش ؟؟؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
آره گلم قبول دارم  ولی ما قوی تر هستیم 😍😍😍💪💪💪💪

سلام زينبي جون 

يه سوال مهم دارم اميدوارم زود بياي جواب بدي 😔از دوتا دكتر پرسيدم با دو تا جواب مختلف گيجم كرده😔😐

شما ميدوني گروه خوني منفي بعد از لكه بيني سركلاژ بايد رگام بزنه يا نه؟؟؟؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
انقالتو نگفتن کیه اگه هایپر شده باشی درد و حالت تهوع داری چند تا تخمک داشتی کی بهت خبر جنسیتو میدن

نه نگفتن  تو مركز گفتن پريود شدين قبل ٢٠ ام بياين مركز براي  روز انتقال، درد ندارم ولي احساس  ميكنم معده ام پر، ٤ شنبه هفته بعد كفتن زنگ بزنين براي تعداد جنين وجنسيتشون

سلام خانوما من دیروز انتقال جنین داشتم  ولی یبوست گرفتم میشه راهنمایی کنید چکار کنم خوب شه ؟

عزیزم کیوی بخور آلو خیس کن بخور اگر اوضاع بده شربت لاکسی ژل بخور نزار یبوست بمونی زور نزن اصلا