2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044858 بازدید | 684416 پست
دومين بار هست انتقال ميديد؟؟ آخه واسه من يه دونه جنين هم هست، ميترسم الان بي بي چک نشون نده.ديگه تا ...

آره عزیزم دومین بارمه، سری قبل جنینم تا 14هفته موند یهو قلب ش ایستاد

روز یازدهم هم بزنی خوبه،درهرصورت آزمایش بتای روزچهاردم رو بالاجبار باید بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا میری فکر کنم مراکز بعد ۱۳ باز بشن برایه ما ابن سینا۱۴ بازه گفت نوبت بگیر

سلام پروانه جان مطمئنی از ۱۴ بازه اخه دکتر انصاری به من گفته دومین سیکل ماهیانه بعد پانکچر بیا واسه انتقال منم ۸ ام فروردین پریود میشم یعنی نیستن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دوستای گلم شما چند وقت بعد از تخمک کشی پریود شدین؟

من ده روز بعد پریود شدم . البته 9 روز هنوز به موعد پریودم مونده بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جالبه همه جا میگن دوغ شور و غذای نمکی ،ولی رویان میگه دوغ کم نمک و داخل غذا هم نمک نریزید

اره گاها متفاوت میگن. به منم اینجا گفتن پر نمک بخورم ولی گف تا جایی ک میتونی آب و چایی کم بخور بعد گف نه اصلا نخور. ولی بعضی جاهام میگن اب هم زیاد بخورین. نمیدونم چرا متفاوته نظرا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من ده روز بعد پریود شدم . البته 9 روز هنوز به موعد پریودم مونده بود

عزیزم بعد از پانکجر پریودتون  عقبم افتاد ؟ سه ماه پیش من پانکچر داشتم نمی دونم از اونه که پریود نمیشم یعنی ؟؟

اره گاها متفاوت میگن. به منم اینجا گفتن پر نمک بخورم ولی گف تا جایی ک میتونی آب و چایی کم بخور بعد گ ...

درسته و گاها اختلاف نظرشون زمین تا آسمون ،آدم نمیدونه کدوم نظر درسته ،بین دو راهی میمونه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم خوبی ...یادته من سه ماه اندومترم بالامیرفت انتقالم کنسل میشد ...ماهی که باردارشدم اندومتدم ۷ون ...

نازنین جون تو بارداری طبیعی فرق داره ، دیدی که بچه ها با فولیکول ۱۵ و اندومتر ۶ هم باردار شدن. ولی تو ivf باید همه چیز عالی باشه تازه شااااااااید بشه

دیگه آدم نمیخواد جای اما و اگر باقی بذاره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️