2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
اخه اين چه حرفيه دخترجان جنيناي منم همه دو روزه و سه روزه هستن از فريزم در اومدن

اخه گفت این سه تا جنین چهارروزه را نگه میداریم دو روز دیگه ببینم اصلا رشد میکنن یانه فک کنم همون بلاست منظورشون بود.....خیلی گریه کردم الان....وقتی من رفته بودم سونو شوهرم رفته بود کارهای انتقال را کرده بود لباس مخصوص رواومد داد دستم گفت برو بالا براانتقال...خیلی ناراحت شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست حسابی جواب ندادن که ده تاتخمک داشتم دوتاهشت سلولی سه تاهم چهار سلولی خیلی ناراحتم ک انتقال نداد ...

عزیزم ناراحت نباش عجله هم نکن اتفاقا شاکر باش که دکترت وجدان و دقت داشته شرایط رو سنجیده جنین هاتو هدر نکرده  

من هم جنین هامو دو روزه ۴سلولی فریز کردن گریدشون هم گفتن عالیه

آهان، پس من اطلاعی ندارم دیگه  از دکترت بپرسی بهتره

سلام، خوبی زینب جون؟ من امروز سونو دادم ضخامت رحم ۵ میلی متر بود و یه هایپو کوئیک گزارش شده.

الان تقریبا دوماه هست که از پریودیم میگذره به نظرتون ممکنهناباروریم بخاطر ضخامت دیواره رحم باشه؟ چون من هربار تاخیر میکنم و سونو میدم ضخامتم پایین هستش

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
40سالمه

خوب حالا جوونی گلم ...ایشاله که بزودی نتیجه میگیری

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم ناراحت نباش عجله هم نکن اتفاقا شاکر باش که دکترت وجدان و دقت داشته شرایط رو سنجیده جنین هاتو ه ...

کاش منو هم فریز میکردن چهارسلولی ها رو....یکم خیالم راحت میشد....چرا گفتن دو روز دیگه هم بمونه؟؟؟

[QUOTE=180306441]اره رهادجون تو همین تامیک هم رفته بود بوعلی برای ضخامت رحم معجون نخل بهش داده بودن ...

نه یه بار فایده نداره عزیزم ....باید ۲۱ بار بشه ....خودت از یوتوب یاد بگیر تو خونه بنداز خیلی اسونه....داروهاش چی بود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام بچه ها من امروز ازمایش بتا دادم جوابش ۵۴۹۰بوده و امروز روز ۱۶بعد انتقال هستم توروخدا بگید احتما ...

تبریک عزیزم
من 4500 بود ولی یک دونه بود
هر چند وقتی بتا بالا باشه احتمال چندقلویی هست. 

نه عزیزم هیچی نداشتم نه خراش نه هیسترو و... .خداروشکرمثبت شدم

خدا رو صدهزار بار شکر...ایشاله که نینی عات سالم بیان بغلت

سلام خوبید همگی. من دو هفته پیش انتقال جنین داشتم و روز دهم بی بی چک مثبت شد و تکرر ادرار شدید دارم ...

تبریک عزیزم...ایشاله سالم بغلشون بگیری ..من رو هم از دعات بی نصیب نزار ....دکتر باید داروهات بگه گلم

بچه ها یکم ارومم کنید اخه چرا فریز کردن ازالان دیگه استرررس دارم که نکنه همینا از فریز در نیااان موق ...

عزیزم اصلا اینطوری نگو. درصد موفقیت با جنین فریز  بالاتر گلم. توی برنامه ی مربوط به ناباروری شنیدم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰