2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
من دو سه هفته قبل پانکچر روزی دو تا خوردم دکتر گفت اگر میخوای بخور منم خوردم بنظرم تاثیر داشت تخمک پ ...

راستی عزیزم من الان زدم دیدم قیمتش ۱۹۰ تومنه ۳۰ تاییش پودر هم هست درسته همینه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها منو سونو کردن گفتن این ماه انتقال برات انجام نمیدیم چرااا    

سلام عزيزم

شايد هايپر بودي، خيلي كار خوبي كردن كه جنين هاتو برات حفظ كردن. 

منم هايپر بودم ولي چون خفيف بودم برام انتقال دادن و نشد. 

ميگن فريز بهتر هم هست، ناراحت نباش🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز ازمایش ندادم اما بی بی چکم مثبت شده به لطف خدا

عزيييزم مباركت باشه، انشاالله جواب آزمايشتم مثبته😍😍 خداروشكر 🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيييزم مباركت باشه، انشاالله جواب آزمايشتم مثبته😍😍 خداروشكر 🌸

مرسی مهربون. انشالله با دعاهای شما. خدا قسمت خودتون کنه❤️🙏🏻

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

سلام دوستان 

اندومتر من خوب بالا نمیره برای انتقال 

میشه لطفا تجربیاتتون رو بگین اگر شما هم این مشکل رو داشتین

البته الان انتقال ندارم ولی میخوام خودمو آماده کنم برای انتقالهای بعدی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
 باشه عزيزمواسه قبل بانكچر همسرم جي بخوره خوبه؟

اگه همسرت اسپرمش مشکل داره سرد نگه داشتن بیضه که میگن بیست دقیقه اب سرد نگه داری

ولی شوهرم یخ میذاشت

قرص کیوتن 

ال کارنیتین 

و ای و دی هفته ای یکی 

حتما

با بقیه ویتامین ها که گفتم هم خودم میخوردم هم همسرم

به جز اووبوست و پرگناکر که برای بانوان

من شوهرم پودر اندروفرتی هم دکترش داد خورد بنظرم اونم خوب بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان  اندومتر من خوب بالا نمیره برای انتقال  میشه لطفا تجربیاتتون رو بگین اگر شما ...

من توی سیکل انتقال روزای اول نتونستم برم دکتر تا روز شش

ولی خودم با روغن سیاهدونه وکرچک که میگن برای اندومتر خوبه چرب میکردم و لوبیا سبز و نشاسته خیلی خوردم

دکترم اولش خواست سیکلمو کنسل کنه که دیر اومدم ولی وقتی سونو کرد گفت خوبه ادامه میدیم

فکر کنم اثر اینا بود 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون عزيزم روز قبل پانكچر منظورم بود  فردا پانكچر دارم

هیچی اونکه دیگه اثر نداره 

فقط همون بیست دقیقه اب سرد نگه داره 

رفتین نمونه هم بدین تو دستشویی یه پنج شش دقیقه نگهداره 

فکر کنم تا دو ماه بود  کلا خیلیا بودن تا مدتها خون ریزی شدید داشتن و همه چی خوب و عالی پیش رفت ...

دیروز زنگ زدم دکترم گف چون هماتومم خفیف هست جا نگرانی نیس و جذب یا دفع میشه  و به قول شما مشکلی واسه جنین پیش نمیاد

خداکنه زودتر از شر این هماتوم راحتبشم 

پروانه جون ايشاله به مراد دلت ميرسي واين دفعه  به اميد خدا مثبت ميشي ويه داداش سالم واسه گل دخت ...

انشالله کلی جنین تپل مپل و گل پسر داشته باشی امیدت به خدا باشه اون دسته بنده هاشو خالی نگه نمیدتره دیرو زود داره سوخت و سوز نداره ما بنده هاییم که صبرمون کمه 

توی سنو بهت نگفتن چند تا فولی داری تقویتی هم خوردی

سلام عزيزم شايد هايپر بودي، خيلي كار خوبي كردن كه جنين هاتو برات حفظ كردن.  منم هايپر بودم ول ...

من نگفتن هایپرم ولی خیلی گفتن رعابت کنم فکر کنم‌منم خفیف بودم ۱۵تاتخمک داشتم انتقال دادن برام یعنی منم ممکنه بخاطر هایپری نگیره؟یجا خوندم انتقال تو هایپری احتمال مثبت شدنش زیاده

یا رب العالمین
فك ميكردم فقط كرد ها پسر دوستن البته من خانواده شوهرم وحشتناك پسر دوستن والبته نميدونن اي وي اف ميكن ...

شما کردید والله ترکو کرد و عجم نداره این از قدیم بوده منم کسی خبر نداره از شانس بده من زن داداشم مدارکمو دید فزول باشی حالا میگم بفهمن هم به درک خلاف شرع که نمیکنیم