2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
انشالله اینبار مثبت می شید 🙏

ممنونم عزیزم ،انشالله همه منتظرا به آرزوشون برسن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حموم چه روزي بريم؟؟، واي دارم ميميرم از بي حمومي.

وااای بخدا اصلا خواستم بیام همینو ازتون بپرسم

من که قبلا هر روز حمام بودم الان به شوهرم میگم نزدیکم نشو😂

فردا صندلی میذارم میرم حمام خیلی سریع با اب ولرم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وااای بخدا اصلا خواستم بیام همینو ازتون بپرسم من که قبلا هر روز حمام بودم الان به شوهرم میگم نزدیکم ...

ميگم هنوزم استراحتي يا پا ميشي كاراتو انجام ميدي؟

خداياشكرت....❤️ 
ميگم هنوزم استراحتي يا پا ميشي كاراتو انجام ميدي؟

نه من از دیروز بلند میشم

کارامو انجام میدم 

فقط کمتر دولا و راست میشم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزيزم روز ٩ ضخامت ٧ ونيم و روز ١٤ ضخامت ٩/٢ روز ١٩ انتقال دادم

ضخامت من روز ۱۰ ۶و نیم گفت شنبه بیا سونو احتمالا چهارشنبه انتقال میشه روز ۱۴ ..بنظرت الان کمه ؟چکار کنم بره بالا ؟

ضخامت من روز ۱۰ ۶و نیم گفت شنبه بیا سونو احتمالا چهارشنبه انتقال میشه روز ۱۴ ..بنظرت الان کمه ؟چکار ...

چهارشنبه ي هفته ديگه؟ روز ١٤ نميشه كه ١٩ ميشه🤔نه دوباره ميري چك ميكنه نگران نباش. چندتا استراديول ميخوري؟ لوبيا سبز بگير فراوان بخور

خداياشكرت....❤️ 
انتقال منم روز ۱۹ من بعد پانکچر ۱۵ سونو شدم ۹ سه خطه بود الان نمیدونم میره بالا خیلی نگرانم

اصلا بهش فكر نكن مطمئن باش ميره بالا الان روز چندي؟ بالاي ٨ و نيم براي انتقال اوكي هستش

خداياشكرت....❤️ 
چهارشنبه ي هفته ديگه؟ روز ١٤ نميشه كه ١٩ ميشه🤔نه دوباره ميري چك ميكنه نگران نباش. چندتا استراديول م ...

اره ببخشید اشتباه شد اره روز ۱۹ میفته .شنبه باید برم چک کنه استرادیول روزی ۶ تا یه میل بود الان گفت ۱۰تا بخور .شما روزی چندتا استفاده کردید؟لوبیا سبز که ابپر میکنن که نیست از اینا که تو پلو میندازن مگه برم بخرم

اره ببخشید اشتباه شد اره روز ۱۹ میفته .شنبه باید برم چک کنه استرادیول روزی ۶ تا یه میل بود الان گفت ...

من استراديول خارجي از اين چرخشيا ميخورم روزي دوتا. مطمئن باش ميره بالا ٩ روز مونده دخترمن

اره ديگه همين لوبيا سبز كه باهاش لوبيا پلو درست ميكنيم از اونا بخر بخور. تهراني؟ اگر تهراني ادرس بدم برو بخر

خداياشكرت....❤️