2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
چندخط حرف حساب🌷 دوست من که درحال مطالعه این متن هستی وناباروری این روزهامهمان زندگیت شده است بد ...

عاای بود عزیزم .....با اجازه ات میخوام بزارم تو تاپیکم ......خدا خیرت بده ایشااله

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من امروز پی آر پی رحم انجام دادم ک ان شاالله پسفردا انتقال جنین داشته باشم،، الان یکم ترشح دارم ...

سلام گلم دکترت کی بوده؟خودت خواستی یا دکتر پیشنهاد پی ارپی داد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
منم از ۱۶ تا تخمک فقط یک بسته دارم. هنوز بهم نگفتن گریدشونو. گفتن احتمالا شنبه میگیم😔

انشالله خوبه کیفیتشون عزیزم 💗

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام ممبارکتون باشه.. میشه بگین چیکارا کردین قبل و بعد انتقال؟🙏🙏

سلام گلم ...من تیکرم مال قانون جذبه ایشااله با دعای شما خبر بارداریمو میارم عزبزم

چرا عزیزم اگه ببینن جنین خوبه و قابلیت فریز دوباره داره فریز میکنن

عه نمی دونستم ممنون. همسرم میگفت اگر نمیشه فریز مجدد کرد بهشون بگو باید همرو باهم انتقال بدید برام!  😁

اشکالی نداره نگران نباش.منم بلندشدم همش ریخت.مهم اینه که فاکتورهای رشد اثرشو بزاره

عزیزم مرکز مام برای شما پی ارپی کرد؟...اخه شمیدم دکتر نصر اصلا پی ارپی رو قبول نداره

اره گلم سونو شدم ، اتفاقا کلی هم طول کسید سونو کردنش ، بعد جنین شناس صدا کرد 

عزیزم روز چند واست انتقال دادن؟من روز ۱۰ ضخامتم ۶ونیم و سه خطه بود گفت شنبع بیا واسه سونو احتمالا چهارشنبه انتقال باشه روز ۱۹میشه من بدون دارو همیشه ۹ الان بادارو ۶ونیم بنظرت میره بالا؟

عزیزم مگه ابن سینا برای بچه اول هم تعیین جنسیت میکنه؟؟

اگه مشکل بارداری داشته باشین بله ولی اگه سالم باشین و فقط واسه تعیین جنسیت از بچه دوم به بعد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فدااات عزیزم مرررسی،  چشم حتمااا 😍😍

چشمت بی بلا خواهر جون

عزیزم مبارک باشه فسقلی هات. من سه تا نی داشتم که تو هر نی سه جنین بود سه بار انتقال دادن که دو دفعه ...

خیلی ممنون از توضیحت عزیزم. مرسی خیالم راحت شد که میشه این مدلی هم. برای منو تو کارتم نوشته ۴ تا جنین ولی پشت کارتم پنج تا رو نوشته بغل پنجمی ستاره زده . نمی دونم منظورش چی بوده، منشی بخش می گفت اون پنجمی کیفیتش خوب نبوده حساب نکرده جزو جنینهات. چهارتا گرید آ یکی بی