2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
ميبيني روزو ساعت نميگذره. اكثر مردم درگير كاراي عيدشون هستن ما درگير بي بي و علائم😞

اره واقعا درکت میکنم اما چاره چیه اینم تقدیرماس !خدا بزرگه ما نه اولین نفر هستیم که این دردو داریم نه آخرین نفر پس امیدت به خدا باشه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندخط حرف حساب🌷

دوست من که درحال مطالعه این متن هستی وناباروری این روزهامهمان زندگیت شده است بدان که:

خداوندی که روزی ندای زکریا راشنیدویحیی رادرآغوش اوگذاشت،اکنون نیزصدای تورامیشنود وقطعابه تو نویدداشتن فرزندانی سالم وصالح رامیدهد

بدان زکریابااینکه پیامبرالهی بودبااین حال باورنداشت

که میتوانددرسنین بالاصاحب فرزندشود

خداونددرپاسخ به سوال اوکه گفت:من چگونه میتوانم فرزنددارشوم درحالیکه خودم وهمسرم هردوپیرونازاهستیم،تنهااین باورالهی رابه ذهن اوجاری کردکه این کاربرای خداآسان است

وزکریاباورکردکه بچه دارشدن حتی درسنین کهنسالی شایدبرای اوناممکن باشد،اما برای خدا آسان است

اوباورکردکه بچه دارشدن برای اووهمسرش که هردو نازابودندشایددورازتصورباشد،ولی درمشیت الهی تحقق این خواسته قطعاامکان پذیراست

وهمین باورتوانست تمام موانع ازجمله کهنسالی ونازایی راکناربزندوزکریاوهمسرش راازداشتن فرزندصالحی چون یحیی برخوردار کند

تازه این خداکارنامه اش پررنگ ترازاین حرف هاست...

اوحتی به مریم بدون اینکه دست مردی به او رسیده باشد،عیسی راعنایت فرمودووقتی این الهام را به قلب مریم جاری کردکه توصاحب فرزند هستی

مریم باتعجب پرسید

چگونه مرافرزندی باشدکه تابه امروزدست هیچ مردی به من نخورده است؟

وخداوندمانندهمان پاسخی که به زکریادادرا دوباره برقلب مریم جاری کردوگفت این کار برای خداآسان است

واین باورکه این کاربرای خداامکان پذیراست، مریم رابه داشتن فرزندصالحی چون عیسی بشارت داد

حال دوست من خداوندی که به زکریادرکهنسالی ودرعین ناباروری وبه مریم درتنهایی وخلوت فرزندانی  صالح عطا کرد،قادرنیست که تورانیزاز داشتن فرزندان سالم وصالح بهره مندگرداند؟

به این سوال فکرکن

آیاتوهم مانندمریم ومانندزکریا باورکرده ای که بچه دارشدنت برای خداآسان است یاداشتن فرزندراغیرممکن ترین اتفاق زندگیت میدانی؟

آیاباورمیکنی که عنایت خداوندمیتواندازتجویز هردکتری فراتربرودوتورابی هیچ داروودرمانی صاحب فرزندکند؟

آیاباورداری که اگرایمانت به قدرت خداوند بالاتررودداشتن فرزندبرایت موهبتی عادی میشود،یااینکه باورداری راهی جز درمان های جسمی برای بچه دارشدنت نیست؟

دوست من کاش به همان میزانی که تابه امروز برای بچه دارشدن راه های مختلفی رارفتی وکارهای زیادی راانجام دادی،قدری به خودت فرصت میدادی ودرشناخت خودت ازمعبود خودت تجدیدنظرمیکردی

نمیدانم کی قراراست به این آرزویت برسی ولی ایمان دارم که این خواسته زمانی به سویت خواهدآمدکه ظرف وجودت رابرای داشتن این نعمت گسترده کرده باشی

روزی که نگرانی هایت ازبابت داشتن فرزندرنگ خواهدباخت وتودرمسیررسیدن به این خواسته ات باایمان پیش خواهی رفت

حرف ازایمان به میان آمد

اصلامیدانی ایمان چیست؟

ایمان همان احساس خوبی است که دردل سختی های زندگیت به تونویدروزهای خوب رامیدهد

ایمان همان باورالخیروفی ماوقع است که به تومیگویدقطعادرناباروری هم برای توخیرهای کثیری نهفته است که اگربتوانی دردل ناباروری از احساس خوبت مراقبت به عمل آوری،نه تنها به آرزوی بچه دارشدنت میرسی،بلکه درکناراین نعمت موهبت های زیادی نیزبه توارزانی میشود

این هارانوشتم که بگویم باورکن خدای توهمان خدای مریم وزکریاست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چندخط حرف حساب🌷 دوست من که درحال مطالعه این متن هستی وناباروری این روزهامهمان زندگیت شده است بد ...

خيلي زيبا بود كاش ايمان اينقدر قوي باشه كه ادم حرص هيچي رو نخوره 

خداياشكرت....❤️ 
مباركت باشه انشالله به سلامتي ، دكتر و مركزتون كجا بود ؟

ممنون گلم . من اراک هستم ، مرکز رستاک که توی بیمارستان سیناست 

دکتر زهره رحمانی

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
وای دختر مگه به هر کی زودتر بیبی چکش مثبت شه کاپی چیزی میدن که انقد زود بیبی چک میزنین؟ حال خودتونو ...

دعوام كنيد😢نميدونم چرا اصلا دلم طاقت نياورد دارچين جون😢

خداياشكرت....❤️