2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044667 بازدید | 684402 پست
اره...ولی دیدی ک چطوری جواب میدن شاید همینطوری ی چیز گفت منو ازسر خودش باز کنه    

نه عزیزم نگران نباش ،من سال ۹۷ اونجا میکرو انجام دادم ،تمام انتقالها رو دکتر احمدی و کلانتر انجام میدن مگر اینکه کسی خودش نخواد 

البته الان نمیدونم به چه صورت هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقویتی هم خوردی شوهرتم مشکل داره

اره گلم ما یکسال تمام رژیم داشتیم. من خداروشکر مشکلی نداشتم. انقدررررر اذیتمون کردن اینجا که حد و اندازه نداشت. از اول که شرایط شوهرم رو دیدن ماما و پزشک زنان گفتن اهدایی بگیرین و ... من هر دفعه با گریه میومدم خونه. رفتم پیش متخصص ژنتیک انقدر گفت تو هیچ وقت طبیهی باردار نمیشی و حتما اهدایی بگیر و من یه آزمایش تخصصی برات مینویسم که اگه خوب نبود اهدایی بگیر. یک ازمایش گرون واسه شوهرم نوشت که شکر خدا مشکل نداشت. تنها کسی که همراه بود اورولوژی بود که دریغ از یک برگ قرص بده به همسرم یا براش آز dfi بنویسه. تمام مولتی ویتامین ها رو خودم گرفتم براش و درخواست dfi دادم. خلاصه شکر خدا dfi اش از شصت رسید به سی و نرمال و تعدادش بالا رفت. خودمون درخواست بیوپسی دادیم! حالا خواستیم بریم تو سیکل انقدر اذیت کردن منو خیلی دیر پانکچر کردن و حدود هشت تا آمپول نگهدارنده دادن که تخمک ها بمونن. اون شب هم که به خاطر درست توضیح ندادنشون داروی اشتباه خوردم و چقدر گریه کردم و معلوم نیست چند تا تخمک آزاد کردم. روز پانکچر اصلا بهم نگفتن چند تا تخمک دارم. همسرم با تاخیر زیادی بیوپسی شد. هرچی هم تلاش کردیم بفهمیم چند تا حنین داریم بهمون جواب ندادن. تازه بعد شیش روز زنگ زدن که یک بسته بیشتر ندارین. اونم مالی! شوهرم رفت اونجا میگه چند تاست چه کیفیتی داره. بازم جواب ندادن. حالا میگن بازم تا شنبه صبر کنین. یعنی من از پانکچر به بعد کلا بی خبرم! یعنی خودمون مشکل داریم این مرکز بدتر داغونم کرد. من دیشب خواب دیدم یه عالمه مرده دورمه که فرداش اینا زنگ زدم بیاین پول یک بسته رو پس بگیرین! من و همسرم حتی فکر میکنیم جنین خیلی بیشتر بود که مرده و اینا نگفتن. در صورتی که اگه جنین ضعیف باشه باید اطلاع میدادن و برای انتقال مستقیم میرفتم. یعنی خرابکاری پشت خرابکاری😔 حالا تصمیم گرفتیم مرکزمونو عوض کنیم بعد ماه رمضون بریم مام تهران. تا خدا چی بخواد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام بچه ها منم الان بی بی چک گذاشتم مثبت شد هورااااااا خدایا شکرت

مبارکه عزيزم، روز چندمي؟

جنينت چند روزه بود؟

ميبيني از استرس خوابم نميبره، از ديشب اصلا نخوابيدم.توروخدا برام دعا کن

مبارکه عزيزم، روز چندمي؟ جنينت چند روزه بود؟ ميبيني از استرس خوابم نميبره، از ديشب اصلا نخوابيدم.ت ...

الهی به حق علی بارداری که هرچی دارم از حضرت علیه،😭جنین یه دونه پنج روزه پسر بود روز یازدهم انتقالم ...

الهی به حق علی بارداری که هرچی دارم از حضرت علیه،😭جنین یه دونه پنج روزه پسر بود روز یازدهم انتقالم ...

اي خدا، مبارکه عزيزم، منم يه دونه انتقال دادم، خيلي خيلي مبارکت باشه عزيزم.

بي بي چکت پر رنگه؟؟

اي خدا، مبارکه عزيزم، منم يه دونه انتقال دادم، خيلي خيلي مبارکت باشه عزيزم. بي بي چکت پر رنگه؟؟

فدات شم نمیدونی چقدر از شهرستان تنها اومدم تهران و سختی کشیدم ..آره پررنگه عزیزم خدا خیلی زود طی چند روز آینده خدا قسمتت کنه