2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم ، دکتر گفت مشکل جزیی داره ولی نوشته شکل نرمالش ۲ درصد ؟؟؟ 

آره موروفولوژی ۲ درصده که بازم بد نیست چه داروهایی بهش داده؟ مال همسر من صفر بوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان در چه حالید ؟ روزها چرا کند میگذره 😏 @shadennn     @لی_لا1   &nbs ...

سلام عزیزم من ازبدن درد نمیتونم کاری انجام بدم زود خسته میشم ...ولی به نظرم رورا خیییلی زود میگذره من کلی کاردارم 🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی شوکه شدم با واریکوسل ضعیف شده متاسفانه . فعلا که هیچ دارویی نداده ویزیت اولیه بودیم گفت بعد آز ...

والا نمیدونم انشالله که خیره همسر منم واریکسول خفیف داره گفت نیاز به عمل نیست و کلی دارو داد که بعد ۲ ماه هیچ تغییری نکرده بود ولی دوباره دارو داد که تا قبل سیکل بخوره. انشالله که طبیعی باردار بشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم، والا دیر که چه عرض کنم برای من اصلا نمیگذره انگار😕 دارم لحظه شماری میکنم چهارشنبه بشه ب ...

ازوقتی لیدی میل میخوری وزنت اضافه شده ؟ من بخاطر وزن خودم نمیخوام بخورم 

سلام. خوبی؟ کند نمیگذره. اصلا نمیگذره که بخواد کند بگذره. دیشب کهیرام ریخته بود بیرون، همسرم میگفت غ ...

واقعا نمیگذره . منم دیشب از نصف شب سرگیجه گرفته بودم . صبح فشارمو گرفتم پایین بود یه خورده شیرینی جات خوردم بعد گرفتم خوابیدم بیدار شدم حدود ساعت ۱۱ فشارمو گرفتم دیدم بهتر شده . انقدر که شب بیدار میشم و تو مسیر دستشویی هستم اصلا خواب درست ندارم . کهیر که خیلی بده اصلا تصورش هم برای من سخته واقعا داره سخت میگذره بهت 

آزمایش همسرمه ، میشه راهنمایی کنید ؟  https://s17.picofile.com/file/8427235084/۲۰۲۱۰۳۰۷_۱۶ ...

عزیزم برای بارداری طبیعی شکل نرمال بهتره بالای ۴درصد و حرکت آ بالای ۲۰درصد باشه ولی این آزمایش برای میکرو خوبه 

قراره میکرو کنید؟

انشاالله که جواب سونوت عالی باشه من هم استرس وزن دارم هم آب دورش، آخه برای من 9 سانت بود دکتر سونو ...

گیر دادی به شکمت ها . خوبه که هرچی کمتر چاق شی بهتر . من تا آخرش ۲۰ کیلو رو هم رد میکنم . یه بار اورژانسی سونو شده بود فکر کنم برای من آب دورش ۱۷ بود 

سلام عزیزمم ممنون  ایشالا همتون تجربه کنین واقعا شیرینه  تو اتاق عمل همتونو اگه قابل باش ...

خیلی ممنونم عزیزم آره ان شاءالله که هممون این روزارو تجربه کنیم خدا گل پسرتونو براتون حفظ کنه ان شاءالله 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم من ازبدن درد نمیتونم کاری انجام بدم زود خسته میشم ...ولی به نظرم رورا خیییلی زود میگذره م ...

خداروشکر برای شما رو دور تنده 😆 چرا بدن درد ؟ راستی داری خونه تکونی میکنی ؟؟؟؟ من هیچ کاری نکردم هر هفته امیدم به همسرمه که هر هفته هم یه کاری پیش میاد براش و نیست

سلام عزیزم نه ناشتایی نمیخاد اول سونو میری که میگن چیز شیرین بخور بعدجوابشو که گرفتی باجواب سونو میر ...

ممنونم عزیزم خیر ببینی خدا دوقلوهای نازتو حفظ کنه ان شاالله 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن