2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان امیدوارم حال دل همتون خوب و عالی باشه و به زودی دل همه منتظرا شاد بشه 😍😍😍لطف خدا شامل ...

چقدر عالی خداروشکر عزیزم مبارکت باشه❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی داغون شدم نیلوفر جون، 2 ساعت گریه کردم اما بعدش خودمو جمع و جور کردم گفتم قوی تر شروع میکنم مرس ...

ممنونم عزیزم 

انشالله قسمت هر دومون بشه بزودی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چقدر عالی خداروشکر عزیزم مبارکت باشه❤❤❤

ای جان شادن جان ، میومدم میخوندم تاپیکو ، دیدم لیلا و شما هم باردار شدین خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله سالم و سلامت میاد تو بغلت و لذتشو میبری 😘😘😘

انشالله اگه خدا بخواد و پولم جور شه شاید رفتم تهران اگه نشد ایشالله با دکتر عبداللهیان شروع میکنم، ت ...

الهی که بهترینا برات پیش بیاد

منم خیلی خوشحالم که دوستای خوبی مثه شما دارم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزدلم فداتشم مرسی که بهم گفتی اتفاقا خیلی خوبه تجربیات دوستان رومیشنوم ..من همیشه فشارم ۱۰یا ۱۱بود ...

ان شاالله که برای شما مشکلی نیست الکی خودتو نگران نکن گفتم که بیشتر حواست به خودت باشه..آره خوب بود حالش هفته ی ۳۵ فشارش رفت رو ۱۴ همون موقع گردنش هم دردش شروع شد بعد یک هفته که میشد ۳۶ هفته و ۶ روز وقت چکاب داشت رفته بود پیش دکترش فشارشو گرفته بودن شده بود ۱۷ همون لحظه بردنش بیمارستان و سزارین اورژانسی شد..

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستان امیدوارم حال دل همتون خوب و عالی باشه و به زودی دل همه منتظرا شاد بشه 😍😍😍لطف خدا شامل ...

مبارک باشه عزیزم به سلامتی

با نی‌نی ما رو هم دعا کن انشالا بارداری طبیعی قسمت همه باشه 

اگر تهرانی من میخوام؟ 

عزیزم دیدم مثبت شدی خیلی برات خوشحال شدم یادمه قبل انتقالت ذرت میکاشتی برا عید منم پاشدم کاشتم و تو ...

وااای مررسی عزززیزم 😍😍😍 خوبه یادت بودم 🤩🤩🤩 شاید باورت نشه یکی از اون ذرت هایی که خیس کردم حتی نیش هم نزدن 😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

عوض خدا تو دلم  یه نی نی گذاشت که رشد کنه 😉 

والا نمیدونم چندقلو باشه یا نه ولی بتا روز ۷ انتقال ۱۰۲ بود حالا  شنبه هفته دیگه دوباره میرم آزمایش ببینم بتا چند میشه . ولی با این بتا فکر کنم همون ۱ دونه باشه😘😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دوستان الان از مرکز زنگ زدن گفتن فقط یک بسته جنین برامون تشکیل شده گفتن تو برگه نوشته کیفیتشو. شوهرم ...

عززززیزم چرااا 🤕🤕🤕 کیفیت اون ۳ تا چی بود ؟

برو اون ۳ تا انتقال بده ، انقدر حال خودتو بد نکن دختر ... خدا بزرگه اگه بخواد با همین ۳ تا هم مامان میشی 

منم هردفعه پانکچر شدم جنین زیاد برام تشکیل نمیشه 😑

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم