2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044764 بازدید | 684409 پست
لطف داری عزیزم.انشاله قسمتت میشه و ماهم منتظر خاطرات خوب شما هستیم.البته من بیشتر استرس کشیدم چون از ...

آخی عزیزم خیلی سختی کشیدی خدا دوقلوهات رو حفظ کنه 

ولی ماشالا داری گلی این همه مدت جز انرژی مثبت پیامی از شما ندیدم مامان مهربون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هجینگ چیه هزینش جداست؟؟

هچینگ یعنی یه لایه از پوسته روی جنین و با لیزر برمیدارن که باعث میشه جنین راحت تر لانه گزینی کنه مخصوصا اگه جنین ضعیف باشه این روش خیلی جواب میده

هزینش هم کمه،،رویان از ما ۱۴۰ تومن گرفت برا هچینگ...

سلام دوستان من بدن درد دارم مچ دستم کتفم گردنم ساق پاهام خیییلی دردمیکنه طبیعیه یعنی ؟ خیلی اذیتم&nb ...

سلام نازنین جون نگران نباش عزیزم طبیعیه

خواهر منم پارسال که حامله بود مث تو بدن درد داشت جوری که از شدتش میرفت تو وان آب گرم دراز میکشید تا یکم عضلاتش آرومشه

منم همش بهش میگفتم نمیترسی میری تو وان آب گرم دراز میکشی ،یه وقت برا بچه خطر نداشته باشه

ولی خب خواهر من یکم بیخیاله بازم اینکارو تکرار میکرد خداروشکر چیزیشم نشد البته

عزیزم من روز ۱۰ افتاد جمعه شنبه ازمایش دادم که ۱۳۶۰بود یعنی روز۱۱ البته سونوساک که رفتم ساک سوم یه ذ ...

چقد عالی عزیزم 😍😍 🌺🌺🌺

من همین پیامت رو دیدم شما الان ماه چند بارداری هستی؟ 

چند بار انتقال دادی؟

بچه ها آزمایش ایمنی و انعقادی شرایط خاصی داره ؟

اونجا برگشو پیدا نکرد بهم بده فقط گف دو روز قبلش گوشت و اسید فولیک نخور و ناشتا باش.

نمیدونین غیر اینا چیز دیگه ای هم هس یا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها آزمایش ایمنی و انعقادی شرایط خاصی داره ؟ اونجا برگشو پیدا نکرد بهم بده فقط گف دو روز قبلش گو ...

والا من دادم اصلا نگفتن شرایط داره یا چیزی گفتن ناشتا هم نمیخواد باشی فولیک اسید ۵ هم میخوردم

والا من دادم اصلا نگفتن شرایط داره یا چیزی گفتن ناشتا هم نمیخواد باشی فولیک اسید ۵ هم میخوردم

ممنونم عزیزم. برا من برا یکی از اینا گف فک می کنم برا آز انعقادی گف اینارو . میترسم برم اونروز چیزای دیگه ای هم باشه که رعایت نکرده باشم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
هنوز علتش معلوم نیست  شما فهمیدین؟  من فردا وقت دکتر دارم

من اره تازه ازمایش ایمنی دادم و فهمیدن ایمنی بدنم خیلیییی بالاس ک جنین از بین میبره و غریبه میدونه الان دارم پرندیزولون میخورم