2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
عزيزم همون چيزايي كه گفتيمو بخور فقط شير سويا نخور من تيروييد دارم و انتي تي پي او هم بالا هستش نخور ...

منکه اصلا هیچی رعایت نکردم   صبح که یه تیوه نون خوردم وچندتا بیسکویت بعد انتقال هم که اومدم خونه ناهار نخوردم خسته بودم شب هم بزور شام خوردم دوسه روز اول انگاری حالت تهوع داشتم

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم همون چيزايي كه گفتيمو بخور فقط شير سويا نخور من تيروييد دارم و انتي تي پي او هم بالا هستش نخور ...

اخه شنیدم نشاسته و این چیزا خوب نیستش

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله

منم هم مشکل کم کاری تیروئید دارم هم انتی تی پی او

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله

میگم که من سه شنبه انتقال دارم بعد این روزا انگاری گاهی درد کمر و.پریودی دارم

منکه اصلا هیچی رعایت نکردم   صبح که یه تیوه نون خوردم وچندتا بیسکویت بعد انتقال هم که اومدم خ ...

اشكالي نداره عزيزم انشالله ني نيات محكم به دلت چسبيدن😍من از بعدازظهر سرفه ميكنم خيلي ميترسم براي جنينام اتفاقي بيفته كنده نشن يوقت😢🤕

خداياشكرت....❤️ 
اشكالي نداره عزيزم انشالله ني نيات محكم به دلت چسبيدن😍من از بعدازظهر سرفه ميكنم خيلي ميترسم براي جن ...

منم بعد انتقال هم سرفه داشتم هم سکسکه هی شکممو نگهمیداشتم پرستارگفت مواظب باش به شکمت فشار نیادمنم حساس شده بودم 

یا رب العالمین
عزیزم خیلی زود ازمایش دادی توقع چه بتایی داشتی الانشم عالیه خداروشکر

ارره خداروشکر الانشم خوبه نسبت به روز ۷ 

ولی چندقلوو نیست 😍 ولی کاش بود 

باردار شدی حتما منو ریپلی کن بهم بگو 🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ارره خداروشکر الانشم خوبه نسبت به روز ۷  ولی چندقلوو نیست 😍 ولی کاش بود  باردار شدی حتم ...

انشاالله

یعنی میشه؟

برامون دعا کن😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚