2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
آره عزیزم مشخص میشه پانکچر کی هست بهت میگه ایندفعه احتمالا 13یا 14پریودی میشه 

من ٥ تا اورگالتران نوشته حساب كردم ٤ تاشو استفاده ميكنم دونه اي١٨٠ هم بوده أضافه بياد ميبرم پيش دكتر ميگم ١٨٠ تومن هم واسه من پوله😂😂

چرا ماها اينقدر نااميديم خوشبحال كسايي كه هميشه اميدوارن. بقول مامانم اينقدر توكلت قوي هستش هميشه مي ...

منم یه بار نتونستم امیدوار باشم و همین نا امیدی هم بیچاره م کرده ولی خب میگم تا الان اگه لانه گزینی کرده بود باید یه علامتی حداقل داشتم😖

من بیبی بزنم منفی بشه دیگه با چه انگیزه ای آمپول پروژسترون و انوکسا رو بزنم تازه الان تو این شرایط و با این حالم بعد امپول انوکسا میشینم گریه میکنم😥منفی بشه که دیگه نمیزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ٥ تا اورگالتران نوشته حساب كردم ٤ تاشو استفاده ميكنم دونه اي١٨٠ هم بوده أضافه بياد ميبرم پيش ...

دقیقا مثل من برام 5تا الکالترون نوشته بودن هر 5تا خریدم ولی 4تاش بیشتر استفاده نشد من 160خریده بودم الان الکی 160پول حروم شد تاریخ زیاد نداره بدم به کسی دلم نسوزه لاقل 

عزیزم من روز ۵ زدم یه هاله انداخت ، بچه ها شلوغش کردن گفتن بارداری 😂😂 عزیزم من هیچ علائمی ندارم خی ...

منم خسته شدم تو خونه دکترم گفت از روز ۵ میتونی بری سرکار ولی من ۱۱ روز مرخصی گرفتم الان میگم کاش میرفتم حداقل سرم گرم میشد الان تو خونه فقط فکر و خیال میکنم

یه لحظه میخندم تا ۲ ساعت فکرم مشغوله که الان نمیگیره عطسه میکنم سرفه میکنم اعصابم خرد میشه😖

ممکنه کسی با مشکل پلی کیستسک با ای یو ای جواب بگیره؟

آره عزیزم چرا نشه، منم پلی کیستیکم ذخیره امم بالا بود یه بار با دارو و پیاده روی طبیعی باردار شدم، در کنار داروها روزانه پیاده روی داشتم خیلی خوب بود،حتما پیاده روی قبل از ای یو ای داشته باش، توکل به خدا انشاءالله که جواب می گیری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دقیقا مثل من برام 5تا الکالترون نوشته بودن هر 5تا خریدم ولی 4تاش بیشتر استفاده نشد من 160خریده بودم ...

به خدا من يكشنبه با خودم ميرم به دكتر نشون ميدم ميكم اين أضافه اس چيكارش كنم  

دقیقا مثل من برام 5تا الکالترون نوشته بودن هر 5تا خریدم ولی 4تاش بیشتر استفاده نشد من 160خریده بودم ...

عجب 😮

آخه چه دلیلی داره که آمپول اضافه بنویسن ،اصلا شرایط بیمار درک نمیکنند 

کدوم مرکزی عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به خدا من يكشنبه با خودم ميرم به دكتر نشون ميدم ميكم اين أضافه اس چيكارش كنم  

حتما اینکار بکن ،آخه مگر ما چقدر پول داریم 

فقط حواست باشه یخ کنارش بزاری خراب نشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...