2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان؟ فكر نميكنم كسي باشه😔ادم خودش به اندازه كافي استرس داره ايناهم باعث ميشن ادم بدتر بشه. 

عزیزم من دکترم عارفی بوده گفت نیاز نداری

چرا پرس و جوی الکی میکنی و استرس به خودت میدی

شاید دکتر توهم دیره نیاز نداری

خیلیا مشکل ایمنی دارن یا رحمشون مشکل داره یا انتقال چندمشون یا جنیناشون گریدشون پایینه 

شرایط متفاوته

حتی توی دارو خودتو مقایسه نکن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم من دکترم عارفی بوده گفت نیاز نداری چرا پرس و جوی الکی میکنی و استرس به خودت میدی شاید دکتر ت ...

باشه عزيزم سعي ميكنم اروم باشم😞اخه ميدوني از چه اعصابم خورده از اينكه زنگ زدم بيمارستان ميگه اگر ميخواي بيا برات بنويسيم مگه به خواستنه منه اخه😐😐ديگه گفتم ولش كن نميخواد هرچي شد شد

خداياشكرت....❤️ 
مبارکه‌عزیزم..وااای‌چقدرخوشحال‌شدم اول‌صبحی‌لبخندوبه‌لبم‌آوردی

مرررسی صاحل عزیز😍😍😍 برام دعا کن بیبی هاله اش مثبت کاذب نباشه ، فردا دوباره میزارم ، امروز شوهرم خونه بود جرات نکردم بیبی هارو نشونش بدم 😂😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
باشه عزيزم سعي ميكنم اروم باشم😞اخه ميدوني از چه اعصابم خورده از اينكه زنگ زدم بيمارستان ميگه اگر مي ...

من میگم برو بنویس ممکن فراموش کردن

چون تو پرسیدی و الان دلت نا آروم 

سعی کن پرس و جو و گوشیو کمترش کنی

الان فقط آرامش داشته باش

آدم هرچی کمتر بدون دلش آرومتر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
باشه عزيزم سعي ميكنم اروم باشم😞اخه ميدوني از چه اعصابم خورده از اينكه زنگ زدم بيمارستان ميگه اگر مي ...

عززززیز دلم به خدا نیاز نبوده که برات ننوشته ، به جای فکر و خیال و مقایسه داروها و علائم برو بشین پیج های سیسمونی فروشی نگاه کن ، جشن تعیین جنسین نگاه کن ، دوست داری اتاق نی نی چه رنگی کنی ؟ به خودت انرژی مثبت بده ، به نی نی ها حس و حال خوبه مامانشونو نشون بده بفهمن چقدر دوست داری بیان تو زندگیت ...... 

انشالله که همین ماه میای میگی آزمایشم مثبت شده و به خودت میگی چرا این همه استرس الکی به خودم دادمو حال خودمو الکی بد کردم 

به خدا به منم انوکساد نداده ، صد درصد شرایط رحم ما خیلی خوب بود خیالت راحت 🥰🥰🥰🥰🥰🌹🌹

مرررسی صاحل عزیز😍😍😍 برام دعا کن بیبی هاله اش مثبت کاذب نباشه ، فردا دوباره میزارم ، امروز شوهرم خ ...

عزیزدلم‌حتمامثبته..مطمعنا‌خدابهت‌دوقلوداده‌‌

برات‌آیت‌الکرسی‌میخونم‌ومنتظرخبرخوشحالی‌فردات‌میمونم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزدلم‌حتمامثبته..مطمعنا‌خدابهت‌دوقلوداده‌‌ برات‌آیت‌الکرسی‌میخونم‌ومنتظرخبرخوشحالی‌فردات‌میمونم

مررررسی مهربوووونم 😍😍😍😍😍 انشالله ، خدا از دهنت بشنوه 🌹🌹🌹🌹💜💜💜

راستی من ۳ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم

ان شاءالله جنسیتشو دقیق بدونم بعد..راستی نازنین جون ان تی چقدر دقیقه برا جنسیت؟ به خدا انقد سختی کشی ...

عزیزم جایی که من رفتم خیلی کارشون خوبه ۹۰درصد گفت پسره که درست بود ولی گاهی درست نمیتونن تشخیص بدن توهفته ۱۴دوباره بری دقیق میگن بهتون 

عزیزم انشالله همین بار نتیجه ی مثبتی میگیرین. تعداد چقدر کم هست؟ زیر یک میلیون؟ قبلتر میکرو کردین جن ...

سلام گلم‌. انشالله🤲🥰 چهار تا شش میلیون. البته سری اول صد و ده هزار تا با مراقبت تعدادش شد انقدر. مورفو و تحرک صفر. اولین بار هست که میکرو کردیم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من میخواستم پانکچر کنم امپولامو استفاده کردم البته قبلا بهم دکتر گفت باید تخمک اهدایی بگیرم دکتر عوض ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم . خدارو شکر انشالله که دوقلو بیاری 

اره . توکل بخدا

خدای من خدای معجزه هاست .